Friday, December 28, 2012

Home » cuti cuti kedai runcit

cuti cuti kedai runcit

cuti panjang bawak Asyraf pergi kedai runcit je..
hahha..
dah kate ko cuti musim banjir kat Pahang nun..
4 hari cuti, 4 hari hujan dari pagi sampai pagi esoknya..huhu..
nasib baik tak kena banjir..
planning nak pergi Teluk Cempedak pun cancel..
Kuantan banjir...
takpelah..kite pergi lain kali lah ekk..
video

ni kat kedai runcit je..hahha..
nak carik diapers dgn susu anak bujang sorang ni..
abah dia berkenan pulak dengan doraemon ni..
saje je letak Asyraf dalam tu..
pulun cari syiling 50 sen..hehe..
1st time letak Asyraf dalam mainan bergerak ni..
mummy abah is jakun..hahahha..


8 comments:

  1. akak balik tganu pun hujan..tak berhenti..tarik selimut je heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..same lah kite kak..satu keluarga keje tido je lah..nk kuar berjalan susah hujan2 dgn anak kecik ni..hehe..

      Delete
  2. Bahay benda tu, kalau anak kita dapat, tanak turun!

    ReplyDelete
  3. alalala cutenye dia! steady je heheheh

    ReplyDelete
  4. akak pn dok kuantan ea? akak dok area mna? fiq dok area kempadang soi. alhamdulillah rumah x kena banjir.

    ReplyDelete
  5. wah berani dia duk dlm tu.. kalau anak ros mesti mau.. letak je dh ngis..hahaha


    **baru sempat blogwalking... sorry lama xjengukk..huhuhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute