Wednesday, December 12, 2012

Home » , » durian crepe

durian crepe

assalamualaikum..

akhirnya dapat jugak aku makan durian crepe yang korang dok war war kan sana sini..
bukak FB, korang tayang gambor DC ni..
kat blog pun tayang gambor DC ni..
aisehh..nasib baik ciknaa ade jual..hehe..
terus jelah order..

kesian ciknaa malam2 bute kena hantar DC tepi jalan..
almaklum ler..kena tunggu asben balik kerja dulu baru boleh pergi ambik..
padahal dekat sejengkal je dengan umah..sorry ciknaa ekk..

besor besor durian crepe ni..
3 ketul aku makan sorang..asben makan seketul jek..
dia kate lagi puas makan durian betul betul tu..
huk alohhh..memang lah..orang makan durian crepe ni sebab sana sini dok heboh kan, kite pun nak jugak cuba..hehe..
nak buat sendiri, ntah jadik durian crepe ke Asyraf crepe pulak nanti..huhu..
order jelah..bayar, balik umah terus ngap..:)


6 comments:

  1. hihi..tQ ea order ngan ciknaa yg DC tak semenggah tu.. :)

    ReplyDelete
  2. teringin jgk nk mkn ni. suma org ckp sedap.

    ReplyDelete
  3. Suke statement ur asben..mkn durian btol lg best!!..dc xda la bes sgt bg kita..hehe

    ReplyDelete
  4. same ar..aty suker makan doyan lagi..lagi puas rase..heheh...tekak aty tak advance macam orang lain..:)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute