Friday, January 11, 2013

Home » , » cucuk setahun..

cucuk setahun..

besday anak bujang..
sambut kecil kecilan bertiga..haha..
kebetulan malam besday tu Asyraf takmo tido..
pukul 12 lebih aku cakap dgn asben jom celebrate besday asyraf..hehe..
guna je kek coklat yang aku tempah utk masukkan dalam goodies beg kawan2 asyraf tu..
pacak lilin sebatang, jom celebrate..
gigih tutup lampu segala..
budak kecik tu bukan tau ape pun..
sibuk nak pegang api lilin tu..sabo jek..

orang nyanyi lagu hepibesdaytoyou sambil tepuk tangan, dia pun tepuk tangan jugak..
tapi mummy la yang tiup lilin..
sabtu ni baru kita potong2 kek yer..



















ni masa kat KKIA gombak setia semalam..
huru hara klinik dibuatnya..
taknak dipegang..taknak didukung..
bile kite dukung, dia buat lembikkan badan..
bila bagi berdiri, nak bersila atas lantai pulak..
aduhaiii letih mummy..huhu..
kalau lah dah boleh berjalan, macam mana lah gamaknya..

semalam nurse yang check asyraf tu gelakkan je..
dia kate jap lagi dapat hadiah jarum pulak..
adehhh..asyraf punya menjerit masa kene injet tu, satu gombak boleh dengar..
tapi sekejap je dia jerit..

berat : 9.8 kg
tinggi : 77 cm

sekian..
dari mummy yang tengah migrain..



6 comments:

  1. Huiyoo..dh 9kg...patutla mummy dh xlarat..hehee

    ReplyDelete
  2. gigih mami die sambut besday asyraf..siap tutp lampu lg hah..hehe
    be a gud boy ye!

    ReplyDelete
  3. haha..mummy migrain tu aty paham...aty pon selalu migrain tetibe lagi2 kalau kat luar..heheh...;p

    ReplyDelete
  4. haa, padan la ada kesan tapak tangan asrap kt meja tu tadi.. pg cocok semalam yer.. good2! hehe. nk sambut befday kat kampung ke asrap oii..

    ReplyDelete
  5. happy birthday Asyraf..dh setahun dah dia..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute