Thursday, January 3, 2013

Home » , , » jom heboh

jom heboh

Assalamualaikum..
dah 3 hari kita dalam tahun 2013 ni ekk..
haii..cepat nya masa berlalu kan..

oklah...
entry pertama untuk tahun ni..hehe..
sebelum jadi lebih basi lagi, meh la aku citer sikit pasal Jom Heboh ni..
seriously, ni 1st time aku pergi Jom Heboh yang korang semua dok hebohkan tu..
asben aku pun sama..dua dua menjakun kat Jom Heboh Bukit Jalil ari tu..hehe..
kemain awal bertolak..kul 9.20 pagi dah sampai sana..hehe..
tu pun dah ramai orang and parking pun jauh giler hoiii..

budak yang tak berapa kecik tengah mentido lagi..
ni asben drop aku kat pintu masuk sementara dia nak pergi park kereta..
tengok lah kaki sampai terkeluar stroller dah tu..
kena cari buggy la ingat..aduhaiii..

nak bergambar kat sini..tapi aku kan malu2 miowww memang tak lah aku nak berdiri kat situ..
so, aku snap dari jauh jelah..jadilah buat bahan bukti kan..hehe..
ni pagi lagi tau..dalam pukul 10 macam tu lah..

budak2 yang jual barang2 tu pun dok la approach kitorang suruh beli beg diorang..
dah tu memang kerja diorang pun..
kalau ko pun malu2 macam mana nak laku beg tu kan..
maka kitorang pun berjaya la mengabihkan duit yang memang tak banyak ni kat sana..
sebenarnya sebab berkenan kat beg2 tu je..
takde ke jual beg saje2 ekk??hehe 

bukti kitorang dah sengkek di awal bulan..
dan juga kegunaan lain stroller anak bujang..
sempat melepaskan lelah bawah khemah besar yang diorang sediakan..
lega boleh tarik nafas panjang..

bukan ape..punya la lama dok dukung anak bujang tu, pastu baru terpikir..
ape ke heiii nya dukung asyraf yang 10kg ni?
baik kite letak dlm stroller je..
beg2 ni kite sangkut lah kat bahu..
ape kisah kalau dah macam pokok krismas kan? hukhukhuk..
ok..mari sambung beli kat amoi yang tak segan silu approach kitorang lagi..hehe..

bagi aku..
sesapa yang nak pergi, better pergi awal pagi..nak2 yang ade anak kecik macam aku ni..
kesian diorang panas2..parking pun senang lagi walaupun tak lah senang mana..tp still ade lah walaupun jauh kan..

aku cakap kat asben, lagi 5 tahun baru kite repeat pergi lagi yer..
sebab bagi aku yang tak reti bersosial ni, Jom Heboh ni best gitu2 jek..
best sebab ramai orang, barang2 murah, riuh2 diorang dok promote booth masing2..
aku pergi sebab nak merasa pergi Jom Heboh tu macam mana rasa dia..
tak lah jakun sangat kalau korang dok heboh dalam blog lagi lepas ni..hehe..

pukul 11 pagi kitorang dah dalam kereta nak balik dah..
pastu terus singgah KL Festival City gunting rambut anak bujang..hehe..

sekian dari saya yang ade 3 ipar berkerja dengan Media Prima..:)


12 comments:

  1. 10 tahun jom heboh tak pernah jejak sini ...hehehe malas bersesak...tgk la bebila...mummy asyraf beli buggy eh pasni ...dah sesuai tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kak..1st time jugak pegi sana ni..saje nak merase..hehe..
      ha'ahh..ingat nak beli buggy jugak ni..
      senang dan ringan jugak kan..

      Delete
  2. pernah pergi skali tahun lepas. takdelah best mana, penat berjalan je.. yg seronok nya brg murah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..brg2 memang murah la..tang penat tu betul..lagi2 bawak budak kecik tak reti berjalan lagi ni..bengkok pinggang dukung dia..huhu..

      Delete
  3. seumur hidup x pernah lagi pegi jom heboh...teringin jugak nak pegi tapi takde sape nak bawak...huhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. olollolol..sian nana..tak pergi pun takpe..takde lah best mana pun..heheh..

      Delete
  4. hihihi..saya pun xpernah pergi..

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Yang terbaru haritu kat Bukit Jalil pun pertama kali saya pergi. Panas, bising dan tak tau nak beli apa. Lagipun pergi solo. Memang tak tau nak buat apa. haha.

    ReplyDelete
  6. best nyer g jom heboh.... fiq x pernah pegi lg...

    ReplyDelete
  7. syokknyerr g jom heboh..boleh beli brg murah2 kan..hehe

    ReplyDelete
  8. Lame giler hamat tak gi jom heboh nih....laki tak suker..sob sob...

    ReplyDelete
  9. first and last...2006 kot...hahahaha... :p

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute