Monday, January 14, 2013

Home » , , » last dah ni pasal besday..

last dah ni pasal besday..

Assalamualaikum..

nak citer pasal besday anak bujang tu..
kitorang sambut kecik kecik aje..
jemput sedara mara dekat gombak ni ha..
pastu ade lah sorang 2 kawan asben..
yang lain semua pakcik makcik sepupu sepapat asben..
tak mampu nak celebrate besar besaran..hihi..
ni pun atuk2 nenek2 asyraf yang banyak sponser..
terima kasih semua yer..
jasa kalian amatlah kami sekeluarga kenang..hehe..






party pack ni untuk kawan kawan asyraf kat umah pengasuh..
simple je..pastu aku tambah kek coklat dalam bekas dadih tu satu sorang..
jadilah kan..


sambut besday hari sabtu malam minggu lepas..
dimulakan dengan bacaan doa dari tok de asyraf..
buat BBQ..tp sekeping gambar pun tak ambik..adehh..
kek upin ipin tu aku tempah dekat sepupu asben jek..
dia memang ada bisnes..
boleh terjah dia kat sini..Kak Siti..

kek Secret Resepi tu atok asyraf yang sponsor..
terima kasih papa mertuaku..hehe..
tapi malangnya, aku tak sempat rase langsung 2 2 kek ni..huhu..
mak pengantin bz katenya..

ni video aku cilok kat FB..
ni je yang ade..haha..
sebahagian food yang adooo..
dadih tu mummy asyraf yang buat..haha..itu je yang sempat..
food yang lain nanny nanny asyraf yang buat..
mak mertua buat nasi lemak..punnn aku tak sempat rasa..

harap2 semua yang datang malam tu kenyang hendaknya..
tak sempat nak entertain semua..
lagipun kebanyakkan yang datang tu sedara mara jek..
diorang pandai bawak diri..hikhikhik..
terima kasih datang bawak hadiah..
yang bagi duit pun banyak..
Alhamdulillah..murah rezeki anak bujang..

nnt mummy bank in dalam buku..

terima kasih kepada semua yang sudi hadir malam tu..
kami buat kecik kecik aje..
bukan taknak jemput kawan2 blogger yang lain, tapi takut tak mampu nak handle majlis besar..
kitorang kan gelabah..huhu..

oklah..sekian..


13 comments:

  1. amboih sape kate kecik2 ni?
    kira besar jugak mejlis nyer..meriah gak la tuuu...
    kan?
    happy besday asyraf!

    ReplyDelete
    Replies
    1. majlis sedara mara je mommy cha..
      meriah versi sedara mara jelah..hehe..

      Delete
  2. Bestnyer asyraf dh besar...Leh kejar mummy pasni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ahh..untung2 boleh bakar lemak sekali..hihi..

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah..rezeki asyraf..tp mummy pening mana nak letak hadiah semua tu..umah kecik je nih..huhu..

      Delete
  4. Replies
    1. a'ahh..tp asyraf tak makan pun..dpt mkn krim skit tu jek..kek manis sangat..hehe..

      Delete
  5. hepi bday to anakandanya...moga jd ank yg soleh dan bjaya dunia akhirat...amin!

    ReplyDelete
  6. sama la mcm saya dear..buat biasa2 je..janji semua enjoyy ;-)

    ReplyDelete
  7. best nyer... dh lma x sambut bday saper2. hepi bday asyraf ;) semoga menjadi anak yang soleh ;D

    ReplyDelete
  8. comel nya Asyraf potong kek..mcm eksited je...hepi besday sayang comel

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute