Tuesday, January 8, 2013

Home » , , » makan makan pizza

makan makan pizza

ceh bunyi macam makan besor je..
padahal pizza pun personal size je..haha..
cukup lah kitorang je yang makan kan..
tu pun siap tapau bawak balik lagi..
at Genting Kelang..
aku ajak pergi yang kat Wangsa Maju tu besor sikit..
asben pulak malas..dia kata yang dekat ade, buat ape nak pergi jauh2..huhu..
2 hero..baby chair yang kemain lambat sampai..
aku dah tanya diorg, baby chair ada tak?
diorang cakap ok, nnt dia hantar..
punyalah lama nak hantar, last sekali asben pergi tanya sekali lagi ade baby chair tak?
diaorang tak tau aku ni bagai nak tertanggal tangan dok pegang asyraf yang membuas tu..huhu..
dah duduk dalam baby chair tu, diam lah dia..
eh, nak tanya..memang setiap branch tu tak sama ehh resepi menu2 yang diorang jual?
ke sama? patutnya sama lah kan..
tapi tulah..tukang masak mesti orang lain2 ekk..

aku ni bukan ape..
sebab utama pergi pizza tu sebab teringin nak makan mushroom soup tu..
terasa2 lagi kesedapan mushroom soup yang aku makan kat pizza wangsa maju tu..
pekat elok je..
tapi bila kat sini, soup dia macam cair sikit..hampa sungguh..
tapi cair2 pun habis jugak semangkuk tu..haha..

next time kena pergi yang kat wangsa maju tu jugak lah..
bukan masa terdekat ni lah..tunggu bila betul2 teringin nanti..hehe..
ok bai..:)



8 comments:

  1. biasanya macam tu la..kalau kita nak pi makan kat A tiba2 makan kat B.mesti ada rasa tak puas hati bab makan tu..sedap pun jadi tak sedap..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kak diana..kannn..mood dah spoiled katenya..
      tapi ini kisah benar kak..serious tak sama..hehhe..

      Delete
  2. amboi lasak betul asyraf smpai nk tertanggal tangan mummy dia..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pasal..suke sangat lembikkan badan sbb nak turun..senget benget pinggang mendukung dia...hehhe..

      Delete
  3. slow lagi tak service pizza hut? hate & banned pizza dah lama..tp teringin...uhuhuhu


    Asyraf makan apa dak comel??

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamakkk..kenapa sampai banned ni kak? hehehe..
      agak slow jugak lah mlm tu..maybe sbb ramai org kan..
      kitorg dah duduk dlm 5 minit, buku menu pun takde sapa yang bagi..
      chair tu pun sama..kemain lama diorg hantar..
      tapi takde lah smpai tahap nak ban pizza..heheh..

      asrap makan garlic bread cicah mushroom soup je..hehe..

      Delete
  4. wangsa maju gak sedap..tapi sanun sejuk yang amat, mak rase mcm kt genting plop.. ngeeee..

    ReplyDelete
  5. tp annaila duk dalam bby chair pun memanjat gak...bukan nak duk diam...grrrr! kne umpan cermin baru diam..dasar pompuan sgt kennn...:p

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute