Wednesday, January 30, 2013

Home » , » mandi pool lagi

mandi pool lagi

Assalamualaikum..

Isnin lepas pergi umah kakak ipar kat Ampang nun..
saje dah lama tak pergi kan..
bawak mak mertua sekali..makan tengahari kat sana..
lauk made in kedai je, sebab nak mudahkan orang pregnant..hehe..
tak payah nak ber kung taww kat dapur..

petang tu baru kitorang turun mandi pool..
Asyraf pun baru bangun tido..
battery full charge katenya..hehe..

rasenya ni kali ke 3 kot Asyraf mandi pool..
pastu kali pertama mummy pun ikut terjun sekali mandi pool..
mummy pun teringin jugak..hoho..

sebelum masukkan dia dalam pool, kena la main2 dulu tepi kolam tu..
ambik hati anak bujang ni dulu..
kang dia mengamuk, ape pun tak boleh..
ni masa baru masuk pool..
mood nak senyum belum mari..
lawak pulak nengok gambor ni..
rasenya anak bertuah ni terkencing kot..sabo jelah..
muka tak puas hati ni..
Wan dah panggil naik sebab jari dah kecut..
so, bagi dia rilek rilek dulu tepi kolam, baru turun lagi sekali..hehe..

masing masing dah letih, jom lah kite naik..
perut pun lapor nih..

































mandi kan siap pakai baju tidor terus..
mak lang kate, nampak macam baju gegirl je..hehe..
oklah..tu je nak citer..
thanks sudi singgah bace yer..:)



15 comments:

  1. Replies
    1. hehe..mummy pun suke..boleh tumpang mandi..klu sorang2 segan..hehe

      Delete
  2. syoknye asyraf mndi pooL... ^_^

    ReplyDelete
  3. comel nyer bot dia ;) nak pinjam boleh? ;D

    ReplyDelete
  4. baju gegel pun, asyraf still encem kan! hihi..

    ReplyDelete
  5. budak2 ni mmg suka mandi pool kan..kkdg smpai xmo naik..hhahaha

    ReplyDelete
  6. Tergelak bc yg die ngh terkencing tu..haha...aty tau gaye nyer..;)

    ReplyDelete
  7. seksinyerrrr en.as, maksud aku asyraf,kikiki

    ReplyDelete
  8. tapi biase muke dia mcm gini time nak kencing kan? huhu.. pegi tak befday fayel nanti?

    ReplyDelete
  9. Takpernah lagi bawak anak mandi pool, kikiki. Ate, rumahnya takde pool kan macam mana.. :P Nak ke public pool kang malu lak, sebab kang maknya yang over excited dari anak. Hihi.

    ReplyDelete
  10. asyraf berkemban comel nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute