Thursday, January 10, 2013

Home » , » Setahun perjalanan

Setahun perjalanan

schedule entry..

Assalamualaikum..
ketika dan waktu ini, mummy asyraf on leave semata mata besday anak bujang dia hari ni..
pagi ni nak pergi umah pengasuh..
nak hantar goodies beg kat kawan kawan asyraf kat sana..
nak potong2 kek rasa macam leceh pulak..
sebab kat umah orang kan..

pastu petang ni ada appointment dengan KKIA Gombak Setia pulak..
kebetulan besday Asyraf hari khamis, memang dapat hadiah jarum lah hari ni..
kesian pulak rasenya..
































gambar umur setahun takde..hehe..

bila tengok semua gambar gambar ni rasa macam alahaiiii anak aku..
dari kecil tapak tangan, sampai dah tak cukup tangan nak handle sekarang ni..
ni baru setahun..belum dapat kaki sepenuhnya lagi ni..
baru je setapak dua dah jatuh gedebuk..hehe..

oklah..mummy asyraf busy ni..
dah la cuti sorang2..asben tak boleh cuti..
takpe..mummy boleh je handle asyraf sorang2 kat klinik nanti *sambil lap peluh*


7 comments:

  1. alololo syomelnye Asyraf ni...geram acik tengok..

    ReplyDelete
  2. makin hari makin kacak la..:)

    ReplyDelete
  3. somel! nti nak buat macam ni gak...dr lahir smpai umo setahun...waaaa tak sabar....hikhik...bab copy paste mmg laju je...:p

    ReplyDelete
  4. sepet yg ensem murah senyuman giteww..

    ReplyDelete
  5. yang penting semakin gebus dan comel giler dah asyraf nih..:) hepi besday anak..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute