Tuesday, February 5, 2013

Home » , » besday Fayel

besday Fayel

Assalamualaikum..

walaupun mood tak berapa ade ni, aku still nak up jugak citer pasal besday Fayel sabtu lepas..
kitorang sampai pukul 4 petang..dekat je pun dengan rumah..
nasib baik kitorang lalu shortcut ikut Kg Batu Muda tu..
so, memang tak kena hadap jem kt Batu Caves tu..hehe..





like a boss..
ini budak semangat nk join besday party Fayel..hehe..
nasib baik mood ok petang tu..
mummy is lega..hehe..

banyak sebenarnya gambar masa kat sana..
tapi tunggu kak mimy as tuan tanah yang update sendiri lah ekk..
aku cume up gambor2 syok sendiri je..hehe..
fayel tengah isi minyak taknak pandang Asyraf dah..hehe..






















potong cake time..masa ni lawak sungguh si fayel ni..
mama sampai bersilat nak suruh dia potong kek tu..hehe..
Asyraf yang tak reti penat and tak reti dok diam walau seminit..
penat kejor dia jelah hari tu..






















ni time nak balik dah..geng Gojes baru sampai masa ni..
kitorang dah stay sana 2 jam last last kena balik sebab asben dah janji dengan kawan dia nak pergi servis kereta..kalau tak, boleh sembang lama sikit dengan Gojes..huhu..
Asyraf pun dah start enjin nak mengamuk dah tu..penat katenya ukur dewan..
sabo jelah..
bagi laluan abah n mummy pulak nak bergambor syok sendiri..haha..

oklah..last but not least, happy 1st besday to Fayel..
semoga menjadi anak yang soleh, dipanjangkan umur dan sihat sokmo..aminn..
budak bertuah ni, masuk je kereta terus tido..sabo jelah..
tau pun penat terkedek sana terkedek sini..
Asyraf demam lagi hari ni..tapi terpaksa hantar jugak ke umah pengasuh..
mummy doakan semoga Asyraf cepat sembuh..takmo muntah2 lagi dah..
sedih tengok batuk batuk sampai muntah..aduhaiii anak..


10 comments:

  1. terima kasih leenda dan as datang...asyraf so funny berjalan jek keje nya hahahahaha....mummy tak duk diam duk ikut je...ramai lak tu duk kata eh sepupu fayel ke...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama kak..mmg menghitung hari menunggu besday fayel ni sebenarnya..hihi..
      tulah, terlampau penat, demam pulak sudahnya..sabo jelah..

      Delete
  2. lin berkenan kt kasut asyraf tu laaa..comell!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha..lawak la lin ni..kite dok kenan tengok kasut baby girl..lin dok kenan kasut boy yang tk banyak choice warna tu..hehe..

      Delete
  3. best tak ekk bila anak dah pndai berjalan kesana kemari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa..tergelak besor jap..
      memang la best tapiii..ade tapi nya..penat pulok nk kejor dia..hahhaha..pastu bila dah pandai berjalan ni kan, tak de mau nya kalau kite nak pegang tangan dia ke, nk pimpin ke..nak berjalan sendiri..adehhh...

      Delete
  4. Asyraff semangat Harimau Malaya dah masuk tu

    ReplyDelete
  5. player Harimau Malaya test ukur tmpt dlm dewan bg mummy penat sket..hehe..

    ReplyDelete
  6. salam sis,sy silent reader je tp terdetik nk tnya la beli kasut tu kat ne yerk n bape..berkenan la plak...heee...tq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..kasut tu big bos hasben yang kasi present masa balik UK dulu..harga tak sure la berapa..:)

      Delete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute