Wednesday, February 6, 2013

Home » , » jersey nombor 10

jersey nombor 10

Assalamualaikum..

meh nak citer pasal jersey Asyraf ni..
memang dah lama nak beli untuk Asyraf, tapi tak terbeli beli..
kebetulan kak mimy buat besday Fayel bertemakan bola haruslah pakai jersey kan..
barulah support majlis katenya..hehe..

maka, gigih lah kami anak beranak pergi Uptown Danau Kota yang sekangkang kera tu..
semata mata nak cari jersey untuk Asyraf..
nasib baik berlambak lambak kat sana kan..
yang penting murah..haha..

mula mula terjah kedai jual jersey budak dulu..
cari size paling kecik..dan size paling kecik adalah 4..
ingatkan besor dengan Asyraf, nasib baik ok je..
bile tanya harga, wahhh tergezut sebab sepuluh hinggit je..hehe..

pastu asben tanya, nak letak nama tak?
aku ok je..
jalan depan sikit, ade pulak kedai jual jersey jugak n ade servis letak nama nombor bagai..
satu huruf rm 2..boleh lah..
so total semua sekali ASYRAF 10 = rm 20..
lagi mahal pada harga baju..apakah???
takpelah..sekali sekala..huhu..

































ade kawan tanya, kenapa letak nombor 10 kat baju Asyraf?
minat Safee Sali ke?
ke sebab nombor 10 tu kan lucky nombor for footballer?
ehh takk..nombor 10 sebab Asyraf lahir 10 January..hehe..



5 comments:

  1. itu dia player Harimau Malaya paling muda Asyraf berjersi nombor 10....goooolllll!!!!! (^___^)

    ReplyDelete
  2. apa2 pun mokcik tetap minat kt kasut asyraf..hahaha..lawak tol mokcik lin nie laa!!

    ReplyDelete
  3. aku rasa uptown danau kota la yg paling besar :D

    ReplyDelete
  4. Nak buat jugak...qaleef pon tak de jersi lg...:-) mmng cun bj ngn name asyraf tu..:-)

    ReplyDelete
  5. hihihihi... untung la boleh nak pilih 10.. kalau arissa nak beli jersi.. nan hado 25.. hak3

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute