Wednesday, February 27, 2013

Home » » macam mana nak promote blog?

macam mana nak promote blog?

jawapan? sumpah aku tak tau macam mana..

ade kawan yang comel tanya aku soalan tu..
aku yang tak comel ni jawab, ntah lah..tak tau..
kenapa?

dia jawab..
sebab kalau saya taip kat Google 
mummy asyraf or asleenda konfem sampai ke blog ni..
Ya Allah.. seriously aku tak tau..

aku nak cerita pasal rating rating blog ni, memang aku bodoh terus pasal ni..
sumpah aku tak reti..
last sekali aku jawab..
mungkin Google dah detect blog ni sebab merapu tak sudah sudah kot..
hehe..

kawan yang comel..
teruskan merapu sampai Google boleh detect blog awak yer..
mudah mudahan suatu hari nanti, bila taip nama blog awak, Google terus bawak ke tempat yang sepatutnya..
good luck..:) 

































kite sayang bantal bucuk kite..

sekian..:)


7 comments:

  1. kalau basuh dh jd bantal wangi pulak kan asyraf..hehhee

    ReplyDelete
  2. heheh promote? rasa yer kita tulis entry yg bermanafaat kot...hahha x reti gak sbb blog ju pun x famos amos...sebab kuat merapu raban...x kisahlah janji x fofular pun xpe...asal happy :) comell bucuk diaaaaa...

    ReplyDelete
  3. tu lah, tak tau cane kan.. mungkin berdasarkan carian pada entri2 yang berkaitan kot

    ReplyDelete
  4. Hehehehe. Sebab asyraf dan mamany comel kot.. ;)

    ReplyDelete
  5. dulu penah terpikir soalan ni mse mula2 create personal blog..tp mmg pun, merapu la sebanyak nye pasti 1 masa nanti google bleh cari blog kite walaupun taip name je.. hai asrap, bantal itu yg diusung kemane2..jgn smpai kang syg bantal dr bini.. ngeh3..

    ReplyDelete
  6. jom jemput ke blog sya..im newbies nh. :)
    jannahsyukri.blogspot.com

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute