Tuesday, February 19, 2013

Home » , , , » rasa bersalah

rasa bersalah

Assalamualaikum..

Ye..aku rase bersalah sebab biar blog ni terabai lebih dari 2 minggu..
penangan cuti punya pasal..
bile nak start balik, dah tak tau nak mula dari mana..

dari itu, meh aku mulakan dengan enrty pergi Cameron Highlands..
yezzaa..my 1st time ever pergi sana..
umur dah nak masuk 31 tahun, baru berkesempatan menjejakkan kaki ke sana..sedeehhh..

pergi dua hari satu malam je..
kitorang dok kat hotel bajet..jadilah..
bukan nak pergi honeymoon kan..pergi ramai2 dengan adik2 and mak aku sekali..
kitorang stay kat Hotel Chua Gin..betul2 kat pasar malam tu..jalan kaki je..

malas nak cerita lebih2 pasal Cameron Highlands ni..korang semua dah tau kan..
meh tengok gambor jelah ekk..
















gambor wajib ambik..
tapi kitorang tak petik pun..mahal oiii..hahha..

ni kat S Corner..saje je bergambor depan strawberry besor ni..
buat kenangan katenya..
padahal matahari terik atas kepala..tapi still sejuk..

ohh cakap pasal sejuk ni kan..
dulu ada sapa ntah cakap Cameron dah tak sejuk..
Ya Allah haiii..apa jenis kulit tak tau lah sapa yang cakap tu..
terer sungguh lah..

ni contoh budak kesejukan..
kalau tak, jangan harap ko nak letak ape2 kain atas kepala dia tu..
tapi sebab kat sana sejuk, rilek je sampai ke pagi hooded tu terletak atas kepala..hehe..
ni sebab aku halang dia tengok TV..tu yang sampai terdongak tu..

ni baru check out hotel..kul 8 pagi dah checkout sebab nak terus shopping n terus balik..
sejuk giler masa ni..siap angin sepoi sepoi lagi..brrrrrr..

































tuan tanah nak enterprame lebih..hehe..

oklah..tak reti nak buat penutup macam mana..
pa pe pun trimasss sudi singgah baca yer..:)

ok, next........

17 comments:

  1. dh mcm anak cine pulak si asrap ni haa..
    eh, 31? tipu tipu tipu!
    sungguh ku tak percaye..
    (geleng2 kepala)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak asrap kan macam cine..hahahha..
      ciknaa, jangan kahak daku..hehehe..

      ye ciknaa oii..dah 31 dah ni..
      cepat panggil kak linda..hahahha..

      Delete
    2. opssss!! kene tukor ke>?
      alamak aihh.. kang terase tua plak panggil hakak..
      tapi kalo tak panggil, kuang ajor plak..
      hoho..

      Delete
    3. hahha..tak lah ciknaa..panggil la ape yg selesa..nk panggil dik lin pun bolehhhhh...hahhaha..

      Delete
  2. love CH ;)
    comel nya anak bujang As

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh..kite pun love CH..
      tapi tak beli pun tshirt I ♥ CH tu..hehe..

      Delete
  3. mungkin diorg pergi musim kemarau. awak pergi musim sejuk.. hehee
    Asyraf sampai merah idung kesejukan ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeee...betul jugak kan..think positive..:)

      Delete
  4. Beshnyer ashraf jalan2..qaleef buat mase ni masih tak jalan jauh lg....:-) eeaahh 31 dah ek...hurrmm..nk kene pnggil ahkak lar ni...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni, tu jelah yg paling jauh selain dr balik kampung pahang nun..hehe..

      eh aty, bukan kite sebaya ke..lahir tahun 1982?
      jgn panggil daku ahkak..hehe..

      Delete
  5. Replies
    1. kalau dah ramai, bukan seronok lagi dah..beronot ronot jadi nye..hehe..

      Delete
  6. kalau curi2 petik boleh dak?/curi2 terus masuk mulut..
    balik2 tengok2 perut kembung sebab makan buah curi.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee..tak terpikir pulak nk buat cenggitu..hehe..
      kembung satu hal..berdosa satu hal kak..

      Delete
  7. waaaa...
    ekin pon lom smpi cameron lg...huhuhu
    bilelah papa zara nak bawak nie...ngeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..suruh zara la bodek papa dia ajak pegi sana..
      sure boleh punye..hehe..

      Delete
  8. lin pun berhajat juga nak pg..dulu pg time bujang dgn mak & ayah...wahh..hensen woo heroo tuuuu!!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute