Thursday, March 28, 2013

Home » Cantik sangat perangai tuh..

Cantik sangat perangai tuh..

Assalamualaikum..

ni kejadian pagi tadi yer..
Asyraf tidur lagi..
lepas asben pegi kerja, aku pun start la masak bubur asyraf..
letak beras, campak sayur2 yg ade..pastu tinggal je atas dapur..
makesure api kecik..
lepas tu berdesupp iron baju kerja pulak..
iron laju2 sebab takut asyraf terjaga nnt susah nak iron baju..
suka sangat nak main dengan iron tu..
so dangerous..

ok, bubur dah masak, baju dah iron..
tetiba pulak sakit perut kan..
aku masuk je toilet, terus dengar suara asyraf nangis..
huwaaaa huwaaaaaa..
time aku nak mandi tulah dia bangun kan..
maafkan mummy yer asyraf..
mummy nak buat investment dulu..hahah..

dia tau aku kt dalam bilik air tu..
menangis sambil panggil mang...mangg..mangggg..
yer, dia panggil aku manggg..hahhaa..
dah nak dekat macam siamang dah tu asyraf oiiii..aptb..
video

ni pulak lepas aku siap mandi koboi..
dah dengar anak menangis melalak kt luar, ingat boleh lagi ke aku mandi sambil nyanyi2 dlm bilik air?
memang tak lah kan..mandi koboi je kekdahnya..

ni dia dah merajuk takmo bangun..
dengan muka sembab baru bangun tido nya..comot sungguh..
air mata mengalir ngalir..haha..
nasib baik BBTV jadik penyelamat..
ada lagu2, terus bangun tengok tv..
sabo jelah..





13 comments:

  1. mang pulop? hahaha.. siamang tu cane eh rgupenye? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha..sila google..obviously jauh beza dgn mummy asyraf..hahahha..

      Delete
    2. kahkahkah.. oke2, takmo gugel..makyong nak nengok pemandangan lawo2 je..

      Delete
    3. hahaha..tau takpe ciknaa oiii..ngandung ni tengok hok comeiii2 sudohh..huhu

      Delete
  2. alololo...tu namenye nangis nk mintak perhatian sajooorrkk...biasa la anak2 kn...hehehe~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..kan..selagi tak pujuk, selagi tulah nk nangis..huhu

      Delete
  3. hehe...sama plak peelnya dgn Airis pg td...mami airis pun terpaksa mandi koboi sebab abah Airis outstation...umpan dgn babytv pun xjalan...aduyai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mummy asyraf hari2 pergi kerja mandi koboi..hahaha..
      sbb asben mmg pergi keja gelap2 pagi tu..
      ikut luck lah..klu asyraf tidur, bleh la mandi dgn aman..klu tak, mandi laju2..hihi..

      Delete
  4. hahaha.. mang?? manja nya lah Asyraff ooi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaah..iyer..mang mang..
      maybe sbb sll ajar dia sebut mammm miiiii, maammm miiii..
      tu yg lekat mang kot..hahha..

      Delete
  5. alololo cian dia nangis..mandi koboi laju2 adalah pgalaman terindah seorg ibu..hahahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul3..siapa yg dah rase, taulah 'indah' dia mcm mana kan..hihi..

      Delete
  6. hahahaaa, dah rasa dah. tgh2 mandi, tang2 tu la dia melalak nak mak. geram, tapi sabo je la. menangis tu senaman walaupun bingit.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute