Monday, March 11, 2013

Home » , » cek Nuffnang RM10281 sudah sampai..yahoooo..

cek Nuffnang RM10281 sudah sampai..yahoooo..

Assalamualaikum..

mari mulakan hari isnin dengan penuh semangat (lah sangat)..
akhirnya yang ditunggu tunggu telah sampai..
yaeyyy cek Nuffnang dah sampai..
Alhamdulillah..walaupun nilai nya tak lah besar mana kalau nak compare dengan blog famous amos yang lain tu kan..
tapi sape nak bagi ko duit free saje saje macam tu kan..
















tak payah nak gosok gosok mata sangat lah..
iyer..baru RM102.81 je pun..haha..
bukannya RM10,281.00..

pa pe pun terima kasih pada Nuffnang sebab sudi bagi iklan dan tak lupe juga korang korang korang yang rajin masuk bace blog sekadar di pinggiran aku ni..

nak clearkan cek pastu simpan dalam buku TING Asyraf..
bayar royalti katenya..
dah kate setiap entry ade muka asyraf kan..kena lah bayar royalti..hihi..


13 comments:

  1. hah.. moh belanje beger 99 depan petronas sebijik! hehehe..

    ReplyDelete
  2. waa..banyak nya dapat..heheh

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak.^_^
    haha.ingatkan ribu tadi..kahkah..tapi tu pn rezeki juga. sape nak bagi free2 kan.hihi

    ReplyDelete
  4. dulu akak simpan ASB terkumpul sampai 1k duit tu lah buat perbelanjaan kawen tau..hihi rezeki..now nak masuk tabung Fayel la..hihi tq good idea..tak terpikir..asik ingat poket mak dia je

    ReplyDelete
  5. ayuh menabung dalam tabung anak2 bg up sikit modal nak ke pintu universiti nanti..horeeyyy tahniah :)

    ReplyDelete
  6. Wahh....masyukkk.... eh, dh bnyak tu klu utk budak2...hehe =)

    ReplyDelete
  7. eeesshh camne nak dapat ni. Yana punya baru RM 20++ je. stress !

    ReplyDelete
  8. wahhh.rezeki.....hehehe..kena bayar royalti jugak eh..hehe

    ReplyDelete
  9. hehe..skit2 lama byk jugak kan..hehe

    ReplyDelete
  10. aku ingat 10k..gila gempak!...best2, duit free!!! keep writing, bebeh!

    ReplyDelete
  11. Bestnyer.... Ros ni seringgit pun susah dpt..hhahah

    ReplyDelete
  12. Aty tak boleh bukak ar akaun nuffnang aty..geram tol..nak clearkan gak..haaiihh..ley beli carpet umah baru..heheh..:-)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute