Tuesday, March 26, 2013

Home » , » Dahulu sekarang

Dahulu sekarang

Assalamualaikum..

disebabkan aku takde idea nak update hape ni kan..
aku nak tepek gambor Asyraf ni haaa..































kiri: 4 bulan, kanan: 1 tahun 2 bulan

dahulu dan sekarang..ade beza ke tak?
suka benor posing macam ni..
mummy pun suke benor amik gambor tak pakai baju..haha..
*mak obses anak*


9 comments:

  1. sama mcm airiell..dh besar kurang dh ketembaman die...

    ReplyDelete
  2. haha...farish gitu gak, pic umur 4 bln mcm sama besar je dgn pic umur 10 bln

    ReplyDelete
  3. tak banyak beza pun..nampak ketara tang rambut dia :)

    ReplyDelete
  4. yehuu.. sekali imbas same je.tp mmg tercengang nengok asrap 4bulan, bambamnyeeeeee...!!

    ReplyDelete
  5. mcm iklan produk kurus je.. hihi. budak2 dh besar dh melasak kan, makin kurus lah.. asal sihat ok dah.. =)

    ReplyDelete
  6. alalooo bambamnyer..makin hensem ni..hehe

    ReplyDelete
  7. sama tp tak sama sebb now dah macam bang..kecik dulu comel giler putih melepak

    ReplyDelete
  8. tu diaaaaaaaaaa cekci abg asyraf hahhaha suka la kita geng lah kak leenda hehhehe...peaceeee dari best friend zila azir hehhe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute