Tuesday, March 5, 2013

Home » , , , » Episod 1 - Terengganu - Six Villa Inn Review

Episod 1 - Terengganu - Six Villa Inn Review

Assalamualaikum..

Hai..bercinta pulak rasenya nak start menulis..
kalau ikutkan hati, malas yang amat..
tapi kalau tak tulis, takdelah kenangan yang boleh dibaca esok esok hari..hihi..

kepada yang tak tau, aku ikut rombongan mak ngah pergi Terengganu..
anak lelaki dia dapat orang Felda Kerteh..majlis nikah dan sanding hari Sabtu..
kitorang bertolak pagi Jumaat dalam pukul 10 pagi dengan 10 bijik kereta..
best giler konvoi ramai ramai macam ni..

cut it short..
dalam pukul 3 petang, sampai lah ke Six Villa Inn..
mak ngah booking 5 rumah..
tu rumah pengantin lelaki and the gangsss..
nampak tak laman luar rumah tu..kemas je dengan pokok2 hiasan..
dah la sejukkkk berangin..

ni rumah aku..Villa E..
tersangat lah best rumah ni..besar pun besar..
3 bilik dan 3 bilik air..
dapur kemain luas..tak de pulak gambor dapur..hihi..


hall yang luas..
master bedroom..
gambor bilik lain lupa nak snap..hihi..
bos kecik tengah tengok Astro Ceria..hihi..
jangan risau..kasut crock (lah sangat) dia tu masih baru..
video

masa ni baru sampai..Asyraf tengah menjakun..
keluar masuk bilik..aptb..

sedikit info pasal tempat yang kitorang duduk ni..

SIX VILLA INN
PT 6445/6450, SIX VILLA,
JALAN PAKA 
23000 DUNGUN, 
TERENGGANU MALAYSIA 
TEL : 09-8274398, 09-8274399
FAX: 09-8274401

ni rate harga..
sangat recommended kalau korang nak singgah tidur sebelum meneruskan perjalanan ke Kuala Terengganu..
lokasi betul2 tepi jalan utama.. 

kitorang tidor satu malam je kat sini..
lepas settle kenduri kahwin tu, 4 kereta balik KL semula..
lagi 6 bijik kereta terus ke Kuala Terengganu..yeayyyy...
penat berdouble tapi happy bertriple..haha..

****bersambung****

baru pergi Terengganu, entry ber episod..
kalau pergi Europe?
sinetron lah jawabnya..hehe..


6 comments:

  1. eh sis pegi felda berapa? Sy pon org ctu.hehe.. saya kat kerteh 01 :-)

    ReplyDelete
  2. Tertarik ngan Kasut croc asyraf ...eeaaahh...tunjuk blk...heheh..:-)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ya allah..jgn la ckp mcm ni..segan ni..saya cume membebel je ni..hihi..

      Delete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute