Wednesday, March 6, 2013

Home » , , , » Episod 2 - Terengganu - Kawen Kawen

Episod 2 - Terengganu - Kawen Kawen

Assalamualaikum..

Ok, nak sambung lagi citer pergi Terengganu semalam..
pepagi Sabtu tu, kitorang semua dah bangun dah..
siap subuh semua, dah sarapan semua..
siap siap mandi pulak..
sebab pengantin nak nikah pukul 10 pagi..

ohh yer..pengantin perempuan orang Kerteh 2..
sape tanya dalam entry semalam tu? hihi..
ni pengantin cilik..dia paling awal siap..hihi..
salah satu cara nak dapat gambar elok tanpa gegar, kabur atau parkinson adalah dengan dudukkan beliau di tepi dinding..
in shaa Allah berkesan..cubelah..hihi..

gambor pengantin tengah akad nikah nan adoooo..
ko ingat aku sempat nak buat macam dulu2? 
masa belum ade anak dulu boleh la aku lagak macam potographer heyybat walaupun dengan pegang camera digital..hehe..
dah ade anak ni..sila kejar anak yang sedang berlari lari dalam mesjid..sekian..
pergi masjid bawak bantal bucuk..mampu??
apelah anak bujang sorang ni..dah molek berbaju melayu, tapi pegang bantal bucuk..aptb lah..

pendek kan citer lagi..
tengahari kitorang check out dari Six Villa Inn terus pergi ke rumah pengantin perempuan pulak..
bersanding lah pulak kan..

masa ni pun aku takde ambik gambor sebab asyraf bantai tido padahal panas terik giler masa tu..
so, aku masuk umah pengantin perempuan, ambik port tepi dinding, duduk riba anak tengah tido sambil kipas dgn kipas nyonya..sabo jelah..





















yang ade ni pun aku cilok kat page Aziz Hazmi ni merangkap pengapit lelaki..
ade ke yang kenal dengan beliau?

settle je makan makan kat umah pengantin, 4 bijik kereta balik KL semula..
kitorang 6 bijik kereta lagi teruskan perjalanan ke Kuala Terengganu..hoyeeee..

*** bersambung lagi ehh ***

ade keje nak buat..sape yang sudi bace tu, trimasss..:)


8 comments:

  1. alahai...bantal bucuk xleh tinggal tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuhhh..tu bende pertama masuk dlm kereta sblum bertolak ke terengganu hari tu..huhu..penting tuhh..

      Delete
  2. abg hanif siap berbaju melayu gagah perkasa...tp bawak bantai bucuk heheh kelakarlah abg hanif heheh jom kejar anak jom hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo..acik julia panggil kite hanif yer..acik acik lain panggil kite asyraf la..

      dah gagah perkasa, bawak bantal bucuk pulak..failed..

      Delete
  3. Replies
    1. ade acik..acik nak pinjam ke bantal bucuk kite??

      Delete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute