Thursday, March 14, 2013

Home » , , » goodies bag from Huggies Dry Pants

goodies bag from Huggies Dry Pants

Assalamualaikum..

ni nak bagitau..hari tu dapat goodies beg from Huggies..
lepas buat entry yang INI..






tu dalam beg merah tu..
menan menan tu tak lah..
















ni antara isi kandungan beg tu..
Huggies Dry Pants Size M, L dan XL..yezzzaaaa..
Alhamdulillah..boleh cuba kat Asyraf..





















pastu dapat 2 bijik beg lagi..
yang satu tu bentuk bontot baby..sumpah cute..haha..





















busy sibuk nak main dengan pack pack sample Huggies Dry Pants tu..
sabo dik..jap lagi kite try test pakai ehh..

pa pe pun nak ucapkan bebanyak terima kasih kepada Huggies sebab sudi pilih mummy asyraf sebagai salah seorang penerima goodies beg yang best ni..hehe..


5 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute