Tuesday, March 19, 2013

Home » , , » Jalan² KL Festival City

Jalan² KL Festival City

Assalamualaikum..

hari tu biras aku, kak ana call ajak pergi Festival City..
aku on je..dekat sejengkal je pun..
ajak mak mertua sekali kan..saje jalan jalan cuci mata..
nak cuci poket, dah lama dah cuci masa pergi Terengganu tu..
sekarang ni tengah menabung sehari singgit nak pergi Johor pulak..hihi..

tolak bang..jangan tak tolak..
jenjalan sambil hiburkan hati si anak..
nak bawak pergi playground, cuace tak menentu..
kejap panas kejap hujan kan..
baiklah masuk mall ni haa..konfom2 tak kena panas ke hujan ke..
tapi kena sediakan ongkos sekali lah..klu pergi playground freeee..huhu..
eh, macam kat genting pulak..hihi..
video

layan jelah video kabur ni ye..hihi..
tapi still nampak lagi kan muka asyraf dengan Mia tu..
dua kali top up syiling, 2 kali jugak lah mak budak cina tu wat donno je..
cakap tenkiu pun tak masa habis main tu..sabo jelah..


dah penat jenjalan, moh kite benti minum..
Coolblog sorang satu..padahal kt luar tu hujan menderu..
sambil minum, sambil cakap sejukkknyer sejuk nyerr..sengal pulak rasenya..haha..
Tapau Laksa Ah Cheng..sedap sehingga menjilat mangkuk..
 
masa ni badan dia dah start panas akibat makan durian tu lah..
orang panggil nama dia nak ambik gambor, buat donno je..
rambut dah panjang dah tu..nak bawak pergi barber tapi risau pulak kang dia mengamuk macam hari tu..
sadisss betul lah..mummy abah pulak penakut nak potong sendiri..
kang tak pasal bertingkat tingkat rambut asyraf..haha..


8 comments:

  1. my dear asleenda...ju gan baby Qaiser sellau lepak kt KL festival tuh makan ayam penyet...hehehe...cm ne leh x jumpa mama asleenda... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..mummy asyraf ni pemalu skit..jalan tutup muke..haha..

      Delete
  2. NENs kalo potong rambut ammar x bertingkat dh..sompek terus..shh nk kerat rambut die..bwk g kedai takut melalak x hengat..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. sompek? alamakkk lagi bertambah takut la kite..
      melalak tu sudah semestinya..haha..

      Delete
  3. pegi bila..akak baru pegi hari ahad ritu..kalau leh leh date asyaraf n fayel kat situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bile ekk..sabtu lepas kot..lupe daaa.
      tulah kan..klu tak boleh main sesama kt atas tu..hihi..

      Delete
  4. Alamak hye....hensem plak si asyrap n....

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute