Friday, March 15, 2013

Home » , » perjalanan setahun dua bulan

perjalanan setahun dua bulan

Assalamualaikum..

Hai Asyraf..sampai umur berapa lah mummy mampu nak update umur awak ni yer..
Asyraf sekarang dah setahun 2 bulan dan lebih beberapa hari..haha..
mummy busy (lah sangat) sekarang ni..

dah ade la few words yang keluar dari mulut dia..tapi still keluar bahasa Uganda lagi lah..
yang aku paham ade lah sikit macam 
nakkk - nak
mam mamm - makan or minum
shiiiii - fish
go go go
abah
ayah
ma ma
ape lagi ekk??
ahhh tak ingat dah..

bila nak sebut mummy pulak ni asyraf?
saje bawak keluar berkawan kat depan umah..
tapi kawan depan umah ada sorang je..haha..
kak yaya anak asuhan sebelah umah aku tuh..
mak bapak dia amik lewat..tu yg boleh berkawan..
aku selalu bawak keluar asyraf dalam pukul 6.15 ptg sampai 6.45 ptg je..
lepas tu jom masuk umah mandi..
dah macam sebaya pulak..padahal yaya tu dah nak masuk 3 tahun..
Asyraf tak habis2 nak kiss kakak yaya..
kuat kiss org anak bujang sorang ni..hehe..
video

saje amik video ni..buat kenangan katenya..hehe..


6 comments:

  1. Replies
    1. tulah dia..pantang jumpe budak kecik sebaya, sibuk nak kiss..adoyaiii..

      Delete
  2. hepp kiss anak dara orang...kemain...hahaha

    ReplyDelete
  3. Hemoh2...nk kish je ye...ikut pangai sape ni? Lalala

    ReplyDelete
  4. jersi tetap dihati 2baranak nih :D

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute