Wednesday, March 20, 2013

Home » , , » riadah di Tasik Titiwangsa

riadah di Tasik Titiwangsa

Assalamualaikum..

bersiaran pagi ni dengan gambar2 masa pergi Titiwangsa sabtu lepas..
pepagi pukul 7 dah gerak keluar rumah..
pergi pagi lagi best kan..sejukkkk..hihi..
walaupun matahari terik, tapi still ok lagilah kan..
kita ni bawak anak kecik..apa apa pun kena dahulukan mood anak..
kang dia panas, mengamuk dah tak best..
ye dak mommies?

berbekalkan buggy, bola sebijik dan juga sebotol air masak dah siap sedia pergi Titiwangsa..hihi..
saje pergi jenjalan kan..
bawak asyraf bersosial main bola tempat lapang skit..
ni tak, asyik la sepak bola dalam rumah yang sekangkang kera tu haa..kesiann...
kat sana bebas lah sikit nak berlari larian kan..hihi..































asyraf dah berpeluh peluh dah tu..
mummy abah pun berpeluh sama jugak dok kejar dia..
aduhaiii..
video

main kuda..biasa naik kuda belakang abah dia je..
belakang mummy NO NO NO..
tulang mummy dah reput nak oiiii..
bagai nak patah tulang aku kalau dia lompat lompat tu..adoiii..


video

suka sangat dapat main bola tempat lapang..
dapat bola je Goallllll..padahal tak sepak pun..
time ni mummy dah surrender dah dok lepak tepi..abah dia je yang layan..
mummy macam biase jadi mummyrazi..hihi..




yeayyy..naik buai pampers lagi..hikhikhik.
tapi tak boleh ayun laju laju..asyraf takut..gayat gamaknya..haha..

oklah..tetibe jadi blur nak buat ayat penutup macam mana..
sekian sajelah yer..
thanks sudi baca mummy asyraf merapu..:)



10 comments:

  1. 2 kali verangan nak naik kuda...tp asek tak jadi jek! Grrrrr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ahh kan..wawa kate nk naik kuda mggu lepas kan? tak jadik ekk..kitorang pegi jugak ttwangsa mggu lps tp makan abc je kat gerai tepi tu..

      Delete
  2. knp x gi ms hr wilayah hr tue
    free je nek kuda

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ahh tau masa tu free kan..
      tp masa tu kitorang yang tak free rasenya..
      eh, ntah ekk..hihi..

      Delete
  3. jom kita dating sama leenda..asyraf main ball ngan fayel eh..tendang sesama

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom jom kak..nnt bebila nk pergi cer roger2 dulu..mana tau kite free kan..bleh asyraf berlarian dgn fayel..hihi..

      Delete
  4. seronok tengok Asyraf gembira bermain.......:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..ni je yang mampu..*tetibe*
      haha..

      Delete
  5. Kita selalu pergi petang-petang.. tu pasal la tak pernah terserempak kot? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm..maybe la kot..sbb asben suka pegi kalau nk peluh2 ni waktu pagi..klu pegi petang tu setakat lepak minum cendul mamak tu je..

      Delete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute