Wednesday, March 13, 2013

Home » » Super Cute Fridge Magnet

Super Cute Fridge Magnet

Assalamualaikum..

ingat tak dulu aku pernah buat entry pasal mini fridge magnet ni?
malas pulak aku nak cari link entry tu..hihi..

ni contoh fridge magnet tu..
















ni yang aku tempah dulu..
kosong je tanpa ada tambahan ayat ke kata kata manis ke takde..















ni tuan punya tokey printing tu..
BFF aku ni..
dia dengan husband dia ada buat kerja2 printing ni..

yang ni ada tulisan ayat ayat cinta dia tu..
kalau korang nak buat, korang edit lah dulu..
manalah tau nak tulis ' i ♥ u ' ke ' mummy ♥ daddy ' ke..
suke hati korang lah..

ok..berminat nak tempah?
meh nak citer lebih detail yer..
dia ade buat pakej kalau korang nak tempah..

size FM = 5.5 cm x 9.0 cm
10 keping = RM30.00 (tak termasuk postage)

tapi kalau korang nak tempah kurang dari 10 keping pun boleh..

minimun order 4 keping dan harga sekeping RM3.50..

kepada sesiapa yang berminat boleh lah terus emailkan ke

fridgemagnet2uu@gmail.com

ataupun PM je kat FB dia..

https://www.facebook.com/norulaen.irdina

kalau korang nak tanya apa2 pun boleh..email je ekk..
ohhh lupa..nama kawan aku tu Aen..korang panggil dia cikgu Aen pun boleh..
sebab dia cikgu...hehe..
nanti email dia cakap lah ko datang dari blog 'asleenda'  hihi..

sekian, entry ikhlas tolong kawan bisnes..haha..


9 comments:

  1. Cantiknya... Sonok kan leh lekat fm kat peti ais :)

    ReplyDelete
  2. cutenye sis, dah lama sy duk cari ni nak print mcm ni gakla..bila leh siap ye? lama x amik masa? thanks :)

    ReplyDelete
  3. Ya Allah..n3 ni ar aty dok carik2 tp tak jumper...nk buat fm ni..dolu2 mase awak cerite tuh..tak sempat..ni br nk buat...mekaseh up blk..:-)

    ReplyDelete
  4. yeeeyyyy...akhirnya jupe gak tmpat buat FM ni...like saturibukali... tak sabar nak tempah...nak pic dulu! ;-)

    ReplyDelete
  5. wah, menarik.. saya suka, saya suka...

    ReplyDelete
  6. comeinya..mcm teringin lah nak buat ;)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute