Wednesday, April 3, 2013

Home » , » Asyraf the builder

Asyraf the builder

Assalamualaikum..

ni masa kat kampung hari tu..
balik kampung ade hal sikit..

si Asyraf ni mana ntah dia jumpe topi bob the builder ni..hihi..
omak ehh copek copek ambik camera..hahha..
sambil paksa anak pandang camera..*dasar*
alahai..k-Pop sangat rambut awak ni asyraf..
nanti kite pergi potong ala ala askar nak?
pastu mummy hantar awak pergi Lahad Datu..eh?
kejam ke mummy ni? tak kannn..berkhidmat untuk negara katenyeee..hihi..

eh, sape pernah pergi Taman Burung dekat Tasik Perdana tu?
best ke? survey dulu kalau best, ingat nak pergi bawak asyraf tengok bird..
sebab tiket mahal jugak tu..RM20 dewasa..kalau 2 orang dewasa dah RM40..
giler kedekss mak kau ni asyraf oiii..

kalau tak best seperti yang disangka, kite tengok bird kat umah jelah ekk..
tunggu kot2 ade bird sesat nak singgah kat gombak tu..hihi..



10 comments:

  1. husben akak ajak gi taman burung tapi akak yang cuak sebab akak takut benda berparuh ni..mcm burung ayam..jang anak suka aku terjerit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo nilah sebabnya akak tak suka ayam ekk..hihi..
      tulah..sabtu ni ingat nk pergi tp mahal benor pulak tiket tu..pergi main kt taman tasik perdana tu jelah..free..hahha..

      Delete
  2. Aty tak suker gi tmpt camtu..zoo ker bagai...diva tak..?? Muwahaha... tp biler dah ade dak qaleef nih semua tmpat2 tu ade dlm list...pasrah...ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. samelah kite..lagi2 klu zoo mmg blacklist lama dah..pasal klu pegi, inshaAllah akan muntah sepanjang perjalanan dlm zoo tu..hahaha..ntah pa pe kan..
      tp sbb asyraf ni, zoo tu pun dlm list tmpt wajib pergi tu..adehhh..

      Delete
  3. salam perkenalan....wah comelnya asyraf pakai topi bob teh builder...dah la putih gebu pakai plak topi kuning....so cute...

    jemput singgah blog eika yer...

    http://atikarafina.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. haii eika..dah singgah blog tadi..hihi..
      salam perkenalan juge..:)

      Delete
  4. la..nape korg xsuke g zoo..i is like zoo..heee..kitorg sejak lom kawin da tunang da kawin suka g zoo..penah sekali dpt mc g zoo..apekah??hahahahha..so xsabar bawak aisyah g zoo..tgu lps 6 bulan imunity badan dah kuat sikit..ihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. suke pegi tapi tak suke sbb busuk..hahah..
      ri tu pegi zoo melaka, TERRtengok lembu tu minum air kencing lembu jugak..dan2 tu muntah..hahahha..

      tp mmg nk bawak asyraf pegi zoo ni..cume masa je takde..hihi..

      Delete
  5. ngam2 plak topi tu ngn asyraf....hehe....hensem boy =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. besor sebenornya topi tu..tp mummy paksa jugak pakai..hhaha..

      Delete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute