Tuesday, April 9, 2013

Home » , , , » Asyraf @ Kidzoona versi video

Asyraf @ Kidzoona versi video

Assalamualaikum..

Lahh...tak abis abis lagi ko nak canang citer pasal gathering ni kan..
ampunkan saya penunggu gua..
ni kan blog saya..kata blog sekadar dipinggiran..
dengan tagline, dalam setiap entry harusss ade gambor anak..hahhaa..
maafkan saya..:)

ok lah..
pada yang masih sudi nak bace tu, nahhh 3 video aku up kat sini..
kalau ikutkan banyak lagi..tapi cukup lah 3 video je..
yang lain2 semua kat You Tube Channel..hihi..

video

ni masa memula sampai..
jumpe Wawa..so, kasi kanak kanak tu main dulu..
tapi macam biasa, Asyraf mesti menangis punye..
gayat ke ape Asyraf ni jumpa kawan?
takpe, lepas ni mummy try bawak awak jumpe kengkawan selalu ekk..

video


sambil drive sambil bukak katup pintu..kau mampu?
adoiii anak..perbuatan mu sungguh dangerous..

video

yang ni pulak, mungkin dia nak tunjuk yang dia happy kot..
happy sangat lah sampai dapat mengeluarkan peluh abah dalam kawasan ber air cond kan?
dah macam shuffle tapi ade sebut goalll goallll..
uihhh..tak paham mummy bahasa awak ni..

ermm..oklah tu kot..
lepas ni kite pergi lagi ekk..



4 comments:

  1. hehehe...seronok tengok keletah Asyraf....comel sangat :)

    ReplyDelete
  2. kete gear auto..tu yg mampu drive sambil buka katup pintu..hahahha///comel la hero sorang nie

    ReplyDelete
  3. pandaiiiii asyraf....best kan amik video anak...yeyyyy :)

    ReplyDelete
  4. hahaha..comel video last sekalii tuh

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute