Monday, April 15, 2013

Home » , , » balik balik titiwangsa

balik balik titiwangsa

Assalamualaikum..

tengok tajuk pun dah tau aku nak tulis pasal ape..huhu..
sabtu kelmarin pergi sini lagi..
balik balik pergi titiwangsa..
kalau Asyraf tu dah boleh bercakap, agaknya dia pun cakap balik balik pergi sini..
dah ini yang paling dekat kan..
layan jelah..
asalkan keluar peluh..
bukan dia je yang boring pergi titiwangsa ni..
aku pun dah naik bosan dah..huhu..
nanti nak ajak asben pergi tasik perdana or tasik metropolitan pulak..
sekali sekala tukar angin kan..

detik detik akhir Asyraf bersama rambut k Pop nyer..
hahaha..


11 comments:

  1. Hihi pasrah jelah asyraf..

    Ala mn rmbut kpop asyraf da potong ke..nti jmp yaya da berimej brla yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp..muka pasrah..
      rambut k Pop?
      jeng jeng jeng..
      hahaha..

      Delete
  2. Asyraf....pas ni angkat lah geng ramai moh ke tasik metropolitan....sure best leh gather2 hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..mcm best je tsk metropolitan tuh..
      lps ni nak pegi sana pulak lah..

      Delete
  3. Replies
    1. ollololo..nk ikot jugak ke..
      jom lah reramai pergi sana..hihi..

      Delete
  4. hahaa.. alah kadang2 tukar lah venue, Tasik Perdana pun ok jugak.. Asyraff belum pandai bosan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tasik perdana ekk??
      mcm jauh je..hihi..
      tp boleh lah kot nk try pegi..

      Delete
  5. eerr..qaleef dah lame tak gi tasik...lagi sadis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe..qaleef selalu pergi tempat yg best dr tasik..huhu..

      Delete
  6. hannah pun dah lama tak bawak pergi beriadah..asyik g mall jer..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute