Saturday, April 13, 2013

Home » , » is barang baekk..is barang baekk...

is barang baekk..is barang baekk...

48 hours sponsored post


PREMIUM BEAUTIFUL PROMOTION!

Mari rapat! Mari Rapat! Siapa cepat dia dapat! Tawaran terhebat utk korang semua pembaca blog mummy asyraf.. Lai la.. Akak-akak, adik-adik, makcik-makcik, pakcik-pakcik pun boleh! Hehe.. :)
Arini mummy asyraf nak lelong Premium Beautiful/PB corset ni.. La ni sape yg tak tau pasal PB ni kan mostly kalo tanya sume mesti tau la. Juz tinggal dah pakai or x je kan.. Apa tu corset PB?


Ala corset gempak pembentuk badan best seller yg ade Infra Red tu! 
Sape pakai PB sure body mantap! Baru la confident level naik plus cik abang pun sayang..hehe.. 
dan corset PB ni terbahagi kpd 3 iaitu 
1) Long Bra 
2) Long girdle 
3) Waist nipper



Kebaikan corset PB ni bukan untuk kecantikan semata2 tapi 70% utk kesihatan.. 
Cantik je x sihat x guna jgk kan.. Kena seiring sejalan gitu! Hee..



Macam yg kita tau kat pasaran luar banyak lagi corset lain tapi apa yg membezakan corset PB ni dgn yg lain
 tu adalah PB merupakan teknologi gabungan dari 3 negara iaitu USA, German dan Jepun. 
So bukan calang2 corset PB ni tau and no wonder la kenapa corset PB ni dapat pengiktirafan dari Super Brand serta warranty seumur hidup..


Ok tulis panjang2 pun x guna jgk kan. Meh kita tengok hasil testimoni pemakai corset PB ni..



Harga set corset PB ni mengikut saiz ye kawan2. 
Harga bagi saiz kecil RM2300++ dan saiz besar RM2500++. 
Eh korang jangan terkejut dgn harga dia kat luar tu ade corset lagi mahal sampai 5k tau! 
Harga PB  ni sangat reasonable and worth it. 
Bak kata orang alah membeli menang memakai. Gitu.. 
Mana taknye dgn Superbrand lagi siap dgn warranty seumur hidup. 
Ada ke kat luar tu pakaian dalam warranty seumur hidup?? 
X dapat dek non paling kuat rosak kite buang je kan..hee.. 
Duit kalau tak cukup don't worry, BANK kan adaaaaa.. alah korang ni.. 
kalau buat loan ribu-ribu beli benda lain boleh.. utk nak bagi ramping mcm kerengga taknak.... 
Sama tau harga PB ni dgn ipad korang tu!hee.. 
asyik nak meleleh ayaq liuq tengok pinggang orang lain jer sangat tak berbaloi okeh.. 
simpan ayaq liuq tu dik... sayang!! jadi kalau nak pinggang ramping cantik menawan digilai ramai.. j
om lah try pakai PB.. tak caya, meh tengok pinggang i.. rampingkan? 
huahauahahahhahaakkkkktuiiiiiii...
Sape2 nak beli tapi risau x cukup duit or apa don't worry syg.. 
Now macam2 cara bole bayar..
Method payment:
1) Cash or
2) Credit card or
3) Installment as low as RM58 monthly



Nak beli kat mane corset PB??
Tak payah susah nak cari kat kedai or supermarket. Juz click SINI or call/sms Aina 019-3708802
Aina ni adik sepupu mummy asyraf jugak..bukan orang lain pun..hehe..
Nanti Aina sendiri akan datang jumpa korang bagi penerangan lengkap n try fitting sekali. 
Don't worry consultation and fitting is free! ;)

Sape2 dok kate PB ni mahal ishhhh..jangan lah mcm tu.. kalau ikutkan tak de lah mahal mana... 
pinjam setahun.. sebulan bayar tak sampai rm200.. habis tahun.. 
hutang habis... PINGGANG PON RAMPING.. lagi tak mau ka???? ayoooooo....

ok lah straight to the point yer sayang-sayang mummy asyraf sekalian alam... 
barangsiapa yang nak memiliki PB idaman hati nie.. sila beli sekarang... 
ada PROMOSI HEBAT yer sekarang nie.. jangan sampai terlambat!!!! 
My adik sepupu ni kata.. Dia nak sell of her set of PB at SPECIAL PRICE.. 
Call Aina ASAP k!



Kepada sesiapa yang berminat nak beli tu, boleh la mention yang korang reader blog sekadar di pinggiran mummy Asyraf ni yer..sebab Aina kata ada tambahan mystery gift khas untuk reader blog aku ni..hehe..

Berminat?
AINA : 019-3708802
http://www.hajatsaya.blogspot.com/

Khidmat pesanan masyarakat Premium Beautiful ini dibawa oleh mummy asyraf


4 comments:

  1. fuiyoh! kemain cik kak kite promote.. terbeliak mate ciknaa nengok nye.. tlg kawan kan bagus.. tak gitu mami asrap???

    ReplyDelete
  2. Tu diaaaaaaaa mak aiii promote leenda sampai ke blog umi Qi tau hehehhe sat2 nk kipas jap....kawan2 meh sini meh kita tlg mommy leenda juai meh...mari2! hhehhehe

    ReplyDelete
  3. tq k.leenda! :) so mane2 reader blog ni kalo nk beli corset pb do contact me..dont forget 2 mention u r www.asleenda.blogspot.com reader.. coz i'll gift u mystery gift! :)

    ReplyDelete
  4. anis dah ade dah..hihi..tapi jarang-jarang pakai nye..ade penyakit malas..adoiiii..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute