Friday, April 5, 2013

Home » , » kek lapis sarawak

kek lapis sarawak

Assalamualaikum..

petang semalam dah sampai la kek lapis sarawak yang ditunggu tunggu tu..
balik umah, macam biase, posing dulu..
eh, bukan aku yang posing..kek lapis tulah yang kena posing kan..hihi..













aku beli 3 flavour..
strawberry, nutella dgn peanut butter..
2 flavour aku dah rase dah malam tadi..serious sedap..
manis dia sedang2 elok je..rasa memang sedap lah kan..
padan lah dengan harga nya tu..hukhukhuk..
1st time beli kek lapis sendiri..biasa makan yang orang beli je..
tak pun time raya..banyaklah yang jamu kek lapis ni kan..
sekarang baru paham apsal time raya tu tuan rumah potong nipis nipis je kek lapis ni..
kalau kek biase tu kemain tebal lagi potong satu slice..hahha..
kek lapis mahalll oiiii..bagi aku lah..
tapi sebab kesedapan tu, aku redha je..

sarapan pagi ni pun makan kek lapis..hihi..
asyraf pun suke..sibuk nak mam mam..suap lah sikit kan..

aku beli kat kawan blogger jugak..dia sekarang kat Sarawak..ikut husben kerja kat sana..
order kat dia jelah..ade ke sesapa berminat..
boleh lah terjah FB Umie ni yer..PM lah dia..
aku tak tau lah dia still amik order lagi ke tak..
tanya dia sendiri direct lagi senang kan..

sekian..nak sambung makan kek lapis lagi ni..hihi..



5 comments:

  1. err....lma xmrasa kek lapis....guLp....huhu

    ReplyDelete
  2. wahhh....
    sedapnye
    naseb bek x pregnant
    klu dah mengidam, abislah
    huhuhhuu

    ReplyDelete
  3. oh oder kek jgak yer? nasib baik ciknaa tak ngidam kek, ikan terubuk tu tetap dihati..ngeh3..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute