Friday, April 19, 2013

Home » , » lawak tak lawak sangat

lawak tak lawak sangat

Assalamualaikum..

dah makan semua? aku baru balik Aeon Wangsa Maju ni..
makan kat sana..makan je..nak shopping duit nan adooo..huhu..

ni saje2 check NUFFNANG ni haaa..
lama dah tak masuk sini..
malas nak masuk sebab NUFFNANG pun macam takmo kawan dgn aku je..
lama dah tak dapat BE ni..hahahha..

takde BE pun takpe..update tetap update kan..
tapi kalau ade, semangat lah skit kan..
walaupun update merapu meraban je..

pastu saje check keyword..
act, banyak sangat keyword lucah lucah masuk blog aku ni..
rasenya tak pernah pulak aku update pasal citer lucah..
sampai tak sanggup nak bace pun yer..
malas nak tunjuk kat sini..

tapi yg ni lawak sikit.. sikit je lah..hihi..





























comelll je type keyword macam ni kan..
cari ape lah tu yer..
takde gambar suami saya berkemban dalam blog ni..
kat umah pun tak pernah berkemban rasenya..
hihi..

p/s: esok siapa yang pergi Pureen Warehouse tu hati2 yer..lagi2 yang tengah pregnant tu..
elok2..jangan sampai kena pijak pulak kat sana..


4 comments:

  1. muahahaha.. taknak bayang, tapi terbayang jugak!
    bayang asrap jela.. penah kan ada entry dia pakai tuala lepas mandi..

    dah kirim duit siap2 dah.. hope la berkenan nanti.. xdpt pg, balik phg woo...nk ikut??? heee..

    ReplyDelete
  2. kahkahkah langsung da terbayang tau~ huhu [ampun yer leenda]

    tpi bayang si asyrafla bukan si apaknya tau..hihi

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute