Monday, April 8, 2013

Home » , , , , , » mommies blogger gathering

mommies blogger gathering

Assalamualaikum..

Wahhh tajuk kemainnn..ohh ye..saya blogger suam2 suku aje..
sekadar merapu tak tentu hala..
dan setiap entry harusss ade gambor anak..haha..

bertempat di Kidzoona AEON AU2, Setiawangsa..
tempat memang best giler..sesuai sangat nak bawak anak2 main..
mak bapak pun boleh masuk main sekali..
eh, takdelah..boleh pantau anak sambil main cak cak dengan anak ler..
bayaran masuk untuk anak je..mak pak free..
RM10 per entry pastu main lah sampai anak ko mengamuk ajak balik..haha..

Entry ni banyak gambor yer..awasss..
nasib baik ade Photoscape ni boleh la aku cantum2 kan gambor..
kalau aku letak sekeping2? pitamsss..

okehh..jomm..

ni antara mommies yang ade..sbb apa antara? sbb ade yang dah balik time ni..
gigih mummy asyraf dok depan sorang2..haha..



lagiiii..
antara anak anak yang ade..yang takde tu, terlupe nak snap gambor..
sorry yer mommies..hihi..

macam macam aksi diorang nih..
ni gambor anak bujang yang ke happy an main kat sana..
syoklah boleh berlari lari..tempat luas..mainan banyak..
sampai tak tau nak main yang mana satu..hihi..
gambor ni paling lawok sekali..hahha..
asyraf asyraf..dah besor besor ni pandai takmo share mainan..amboiii..
takmo bawak awek..nak lone ranger je katenyer..hahha..

2 jam kat sana, memang puas la main..
nak join mommies lain gossiping, i is pemalu..
so, kite main kejor2 anak ajelah..haha..
sampai lah asyraf mengamuk menjerit satu Kidzoona tu nk runtuh, tak reti reti lagi nak balik?
haha..ok2..jom balik..
lain kali kita datang lagi yer..hihi..

okehh, next gathering kat mana pulak?
hihi..



24 comments:

  1. Heheh cuma x dpt bergambor ramai2 jek...tp best lah kidszoona...sonokkkk nk pi lagi nanti...asyraf xmo bawak awek kaa...naila suka tuh hehhehe...Qaiser tackle pun naila x nak hahha x encem mcm asyraf hehhe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..best kan kidzoona ni..Jue tunggu QI besor dah boleh jalan nnt, lagi best bawak dia main..hihi..

      Delete
  2. Alahai anak2 syurga nie cute2 sumenya, mcm2 hal kerenah..
    Ok next gathering ktnr plak

    Xdpt borak lm pn ngn leenda

    ReplyDelete
    Replies
    1. asben kite dah tanya, lps ni nak jumpe kat mana pulak..
      dia pulak semangat lebih..

      kite pemalu..hukhukhuk..

      Delete
  3. next gathering kt rumah sy..hehehe, nnti rin hantar invitation through pm okeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hokehhh..jom serbu umah Rin pulok..hihi..

      Delete
  4. ala, kita tak join la group kat fb tu.. so taktahuuu.. kalau tak, boleh jugakkk join gathering jumpa momies semua.. :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom lah join nurul..ade carik FB nurul tp tak de pulak kt blog tu..klu tak boleh jumpe ayra..dah dekat kan kite ni..

      Delete
  5. wahh..rase cam nak pindah key-ell la pulokk..hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. olololloo..meh ler pindah sini..hihi..

      Delete
  6. Waa...best nya..Semua mommies dgn anak masing2...huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best tu luaran je tu..dalaman nya adalah super penat kejor anak berlari larian..haha..

      Delete
  7. izwa teringin nak jumpe u all kan... tpi 2 lh bz sahaja hari2... sabtu je yg cutikan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe..next time pun boleh jumpe dgn mommies yg lain..:)

      Delete
  8. Replies
    1. ha'ahh ekkk..kenapa ekin tak tau? hihi
      ermmm join ke tak group mommies dalam FB tu?
      kite dah add ekin..

      Delete
  9. laju sungguh la mami asrap ni up cite semalam yer..
    ciknaa ni masuk opis terkedek-kedek byk keje tertangguh..
    nk edit gambo pn tak senang bos keluar masuk je.. haisssss!!!
    pape pn, syokk arr jumpe leenda, asrap & lain2 kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha..gambor ni dah edit semalam..dah draft semalam..hari ni tinggal tokok tambah je..hihi..

      Delete
  10. hai kak..seronok dapat jumpe semua..dapat hannah jumpe asyraf yang hensem tuh..hihi..kelakar tengok gelagat anak-anak semua..nanti jumpe lagi ekk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. smlm tak sempat nak main dgn hannah lama..bz kejor asyraf..plus i is malu ..ahhaha..

      Delete
  11. tengok kat fb dah tergelak besar dah nengok nyer asyraf ngan naila..hahaha..sumpah memang sangat kelakar lagi comel...!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..tu bru tgk dlm fb aty..tgk kt luar, boleh pitam dibuatnya..adehhhh..

      Delete
  12. asyraf ritu sombong tau....tak nak pun ngan aunty mimy..asik nangis je..huk majuk

    ReplyDelete
  13. waaa....
    selalu xtau sbb ekin jarang bukak fb
    sedih...huhuhuhu

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute