Tuesday, April 23, 2013

Home » , , » Pureen Warehouse Sale

Pureen Warehouse Sale

Assalamualaikum..

memula rase macam malas nak update pasal Pureen Warehouse Sale ni..
tapi sebab semalam dah suruh baju2 tu posing kan, update jelah..hehe..

kali ni pergi dah tak berapa excited sangat macam dulu2 tu..
sebab dah tau dah, size baju untuk Asyraf dah makin kurang..
nak2 design untuk boy..lagilah susah nak carik..
tapi sebab SIL kak lang dah kirim nak beli sabun ABD kotak tu, terus jadik excited balik..
hahhaha..dasarrrr..

pukul 8.15 pagi, kitorang dah sampai dah..
sebab tengahari tu, cousin kahwin kat Gombak, sorang lagi cousin bertunang kat Kuala Kubu..
jadual dah padat, tapi Pureen tetap didahulukan..hahha..

takde snap gambor pun..sebab pintu gate bukak je, laju2 pergi ke bahagian baju..
pastu sorting baju kat tepi tu..sekejap je sbb baju takde size dah..
next time tunggu adik Asyraf nanti baru sedap skit kot nak serbu Pureen ni..hihi..
pastu pergi bahagian sabun ambik sabun ABD tu 2 kotak, terus pergi kaunter bayar..
tak payah beratur sebab takde org nak bayar lagi masa ni..
semua org tengah sibuk shopping lagi..hehe..
kredit to Aty..

sabun ni pun dah naik harga..dulu sekotak rm12 je..sekarang ni dah jadik rm13..
tapi still murah lagi kalau nak compared dengan ekspo ke kat kedai baby ke..















baju 6 pasang..
puting botol susu 2 peket..
sabun cuci botol sepeket..

rasenya ni last time kot pergi Pureen Warehouse IF aku tak pregnant dalam masa terdekat ni..hihi..
sebab baju untuk Asyraf dah tak banyak size..kalau ade pun, kena gigih sikit nak menggali baju..
tapi, andai kata pregnant lagi, harusssss terjahhh..hahahha..

tapikan, tapikan ada orang dah booking kitorang kalau Pureen buat sale lagi lepas ni..hikhikhik..

12 comments:

  1. yang selalu terlepas nak pergi pureen warehouse sale ni,,asal nak g je,ade hal...asal nak g je,husband kene keje...haiisshhhh

    ReplyDelete
  2. x pernah pi pureen ware house....tingin nak pi...heheh...soon lah kot...mesti best sbb satu jenama x yah pening2 pale nk belek brand lain kan...cantikk bju asyraf tuh :)

    ReplyDelete
  3. airiell soping baju tido lobang2 je asyraf oit....huhu

    ReplyDelete
  4. teringin nk pi tAPI TAkut sesat

    ReplyDelete
  5. Tak pergi...... sebab baju budak besar2 (ceh macamkan besar sangat je anak tu :p) tak banyak choice kan.. tapi babygirl okay lagi kot senang nak carik kalau banding dengan babyboy susah sikit kan? eh, baby lagi ke masalahnya, toddler sudah.. kikiki.


    Pigeon warehouse sales hari tu pun tak pergi.. tunggu expo kat mid bulan depan je.. borong diapers.. hehe

    ReplyDelete
  6. next: ciknaa pn nak kirim sbelum ai branak..boley? hihi..

    ReplyDelete
  7. Perlukan semangat waja dan kegigihan yg dasat tuk pergi pureen sales ni..heheh..tp bsju not bad gak ar tengok..:-)

    ReplyDelete
  8. rajinnya pegi....adeh akak jugak tak pernah pegi heheeh abg megat tak suka temapt sesak

    ReplyDelete
  9. 1st time pergi pureen warehouse ni..memang dasat..berpelah ketiak nak kena berebut..tapi berbaloi..

    ReplyDelete
  10. Wah, teringin sangat nak pergi pureen warehouse ni tapi tu lah...asyik xder jodoh je. Same date is pigeon warehouse gak...kawan yang gi cakap murah giler...saya, sama gak x gi. HAHAHA xder kawan meneman shopping memang x happening =)

    y the wy...byk gak baju shopping tu, berapa habis???

    ReplyDelete
  11. teringin sangat nak gie pureen warehouse nie tp jauh sangat....confirm penuh almari baju asyraf...mummy azroi pn baru ja kemas n sedekah baju azroiee...biar almari tu bernafas sikit...hehehe

    ReplyDelete
  12. jauh..kalau dekat mesti terjah ni..hihi

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute