Monday, April 15, 2013

Home » , , , » Sakura Kristal @ KL Festival City

Sakura Kristal @ KL Festival City

Assalamualaikum..

Sabtu kelmarin adelah hari penat sedunia..
pagi2 kan dah pergi buang peluh kat titiwangsa..
tengahari tu kak lang (SIL) ngan abg Ed dtg lepak umah aku yang 'best' sangat tuh..
sambil tunggu kereta diorang siap hantar kedai nak tukar timing belt..
lama jugak nak siap..

kereta dah siap, diorang ajak keluar berjimba pulak..
aku okey aje..alah, dekat je dgn umah..
pergi KL Festival City jek..
asben tanya, 'jimba' tu ape?
alalalalla..sabor jelah..

lagipun kitorang memang nak keluar pegi Festival City pun..
ada 'hal' baekk punye..hahah..
alang alang jom lah kite keluar jenjalan sekali..hihi..
dah penat round round dalam tu, mari isi perut pulak..
































kitorang makan kat Sakura Kristal..
1st time makan kat sini..
sempat jugak lah budak bertuah tu buat hal pecahkan penutup botol air masak dia kan..
kadang kadang serik nak keluar makan kat luar dengan budak yang makin aktif ni..
boleh naik darah dibuatnya..

kite letak dia dalam baby chair, adelah 2 minit dia nak duduk dalam tu..
selebihnya, dia lagi suke duduk atas meja..apakah??
nasib baik mummy abah penyabar...
boleh caye ke?? hhahahahha..gelak evil..

































yang kiri aku punye..yang kanan asben punye..
nama menu? sumpah tak ingat..huhu..
ice lemon tea di mana mana..
asyraf makan fries ngan susu sebotol..

gambar makanan tukang belanja nan adooo..
takut kak lang segan pulak kang masuk dalam blog sekadar di pinggiran ni..hihi..
pa pe pun, me acihhh belanja makan..

ok, next station is barber shop..
detik detik akhir Asyraf bersama rambut k Pop (lah sangat) tu..
serik dah weiii..lepas ni memang nak carik mesin gunting rambut tu dengan gunting untuk buat layer tu..
mummy trim sendiri jelah rambut awak yer Asyraf..
kalau tersompek ke tersenget ke, jangan salahkan mummy..


9 comments:

  1. penah mkn sini sodap,tp mahai

    org belanja best hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan..tp mahaiiii..
      btul3..hahahha..

      yezzzaaa..org belanja mmg best..mekasih yer kak lang..moga murah rezeki..aminnn..

      Delete
  2. tempek gambar rambut hero yg baru dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dan nak ambik lagi gambar asyraf dengan rambut "pekan" style..haha..
      balik kang lah ambik gmabor dia..hihi..

      Delete
  3. mampukah mami trim rambut asyraf? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu lagi sebulan..baru tau mampu ke tak mampu..heheh..

      Delete
  4. Mn rupa baru asyraf nie..xsbr nk nengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik kang ambik gambor asyraf..esok kite tepek kat sini..hihi..

      Delete
  5. wahhh sedapnyaaa tengok makanan tengahari2 camni..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute