Monday, April 22, 2013

Home » , » sorry Yaya..

sorry Yaya..

Assalamualaikum..

memula sekali nak say sorry to mama yaya, sebab dah janji nak datang besday yaya tapi nan adoooo..
serius, kitorang tidur umah mak mertua kat Serendah..
pagi tu siap pergi mandi sungai..
pastu balik2 terus siap2 nak balik Gombak..
pukul 4 petang masa nak loading baju dalam kereta hujan dah start turun dah..
tapi sebab dah janji nak datang kan, aku gigih jugak balik dalam hujan lebat tu..
serba salah dibuatnya dengan mak mertua..huhu..

otw sampai Selayang, hujan dah stop..ingatkan stop betul2 lah kan..
kitorang sampai ke area Greenwood tu, nahhh hujan selebat lebatnya..
so decide balik umah dulu makan sebab perut dah lapor giler..

pukul 6 tu, kitorang pusing balik greenwood nak carik taman selasih..
pusing punya pusing, akhirnya jumpa lah taman selasih..
dah jumpa lorong yang betul, tapi boleh tak jumpe nombor rumah..
boleh tak?
masa ni dah pukul 6.45 petang dah..
nak call zura, semua henfon takde kredit..adoiii..

last sekali asben ajak balik jelah..
takde rezeki lah namenya ni..
hujan pun dah turun balik dah..
huhu..
































tengok asyraf siap pakai baju upin ipin..
mengikut tema katenya..hehehe..
takpelah..takde rezeki nak jumpa zura..
next time yer zura..
btw, happy besday to Yaya..semoga jadi anak yang solehah dan sentiasa membahagiakan ibu ayah yer..aminn


8 comments:

  1. takde rezeki fayel nak jumpa asraf tau...semalam fayel jadi otai yb kehulu kehilir semua ada geng pompuan je..dia tunggu je mana la kawan kita asyraf

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..kite smlm nak call akak, tp henfon takde krdt..
      baru ingat nk jumpe fayel jugak..nk tgk fayel berjalan..hihi..

      Delete
  2. takpelah takde rezeki..
    sian plak asyraf gigit jari tak dapat jumpe yaya..hihi

    ReplyDelete
  3. Aty pon tak sempat kesana sbb dr johor jammed giler..!! Stress dok dlm jammed..sori jugak kay zura ngn yaya..:(

    ReplyDelete
  4. gigit jari doh asrap tak dapat jumpe awek smlm.. hoho.
    takpe la lain kali la kite jumpe ekkk..

    ReplyDelete
  5. Sama la.. nak pergi. tapi semalam hujan.. pastu dengan husband pukul 6baru balik rumah.. hangin je aku.. muncung itik jap semalam.. kita ni dah siap iron baju segala.. huhu..


    ReplyDelete
  6. Salute kat family asyraf....bersungguh2 mencari cuma rezeki je belum dpt cr nombor umah yaya...pasti suatu hari nanti kita smua akan bersua ramai2 ye....asyraf hebat berbaju upin ipin....cayalahhh!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute