Tuesday, May 7, 2013

Home » » ayooookkk hah...

ayooookkk hah...

Assalamualaikum..

Saat2 mood nak menulis merapu dalam blog tengah down ni, aku nak tepek video budak ni...
sabauuu ajelah..
video
ayooookkkk hahh..ayoookkkk hah..
suka sangat tekan2 remote astro tu kan..
pastu dok ayookkk ayokkkk..
pastu suruh kite betulkan..
pastu buat lagi...huhuhu..

p/s: abaikan background video yang semak tu yekk..hahaha...


11 comments:

  1. Ayookkkk asyraf..hihi

    Comei jer tau asyraf nie..gombak mali, eh tetiba jer plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu belum lagi kalau dia baling remote tu, pastu cakap Allah O^O..
      ayooooookkkk..hihihi..
      gombak maliii ekkk..hehhehe..

      Delete
  2. rugi betol.. tukar pc baru kt opis ni xdpt tengok video kt blog.. huh!

    baru je nak tengok part yg 'semak' tuh..kikiki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa..nasib baik tak dapat tengok...kikiki..

      Delete
  3. Ayra dia cakap ayoyok.. haha.. lebih kurang la.. bila buat salah tetiba dia akan cakap ayoyok.. -_- ni baru tunjuk video atas ni kat ayra, sibuk dia ayoyok ayoyok jugak dengan tangan sekali .. haha.. budak budak ni kelakar kan.. nak marah pun tetiba terus boleh ketawa tengok dorang.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo..ayra ckp ayoyok ekkk...hahahha..
      asyraf ni pun kadang dia tumpahkan susu pun, pastu ckp ayokkk ayokkkk..padahal dia saje yang tumpahkan..heiii sabo jelah..

      Delete
  4. assalam. alahai comeinya asyraf ni :)

    ReplyDelete
  5. ayokkkkkkkk umi Qi dari gombak sudah maliiiiiii hehehhe lucu ler budak asyraf nih....cium nak! hehhe

    ReplyDelete
  6. alolo manja jer bunyi sebut tuh..comel..

    ReplyDelete
  7. selalu tak dapat tgk video....sobss!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute