Tuesday, May 14, 2013

Home » , , » basi sudah

basi sudah

Assalamualaikum..

Alamakkk..dah seminggu blog ni terbiar..
busy lah sekarang ni..busy lah sangat *mate ke atas*
gambar dah ade dalam draft, tapi bab nak merapu merepek tu yang takde mood..
so, marilah kite clearkan ape jugak yang ade dalam draft..
hihi..sorry ekk korang terpaksa bace entry basi..:)

minggu lepas, sepupu kitorang kawen..
buat kat dewan yang sama masa aku kawen dulu..
macam mengimbau kenangan lah jugak sikit2..hahhaha..
best sebab kali ni bukan aku yg jadik pengantinnya..
boleh lah aku huhahuha kat sana kan..hihi..

gambar adelah banyak, tapi aku dah letak kat FB sana..
ade yang dah tengok, tapi takpelah..tengok lagi kat sini ekk..
ini gambar anak bertuah sebelum dan selepas..

































sebelum : baru 5 minit duduk dalam dewan.sengih.rambut pacak.
selepas : selepas 3 jam kat dewan.nangis.rambut dah runtuh.hahaha..

dah mengamuk nak tidor..
bagi susu sebotol,
anak bujang tidor sambil peluk bantak bucuk nye..adehhh..
asyraf yang sangat2 hardcore sayang bantal busuk..
macam mana nk buat ekk??
ingat nak kasi chance sampai 2 tahun je..
boleh ke tak?
































buktinye..
bergambor kat pelamin pun pegang bantal bucuk..adoyaiii..
tu mummy asyraf pun nak enterprame sama..
kakak ipar kite yang sekarang tengah pregnant 7 bulan..hihi..

sekian, entry basi dah ni..
mekasih lah sudi bace..:)


20 comments:

  1. ala...muka encem dah tapi bantal busyuk tu spoil betul la...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..adoiayyy..
      nak kasi chance sampai umur 2 tahun, baru slow2 pisahkan dgn bantal bucuk tu..hihi

      Delete
  2. hensem asyraf ....dah abang abang rupa

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeker kak dah rupe abang abang..abang kepada adik2 ke abang kawasan? hhhehhehe..

      Delete
  3. abg asyraf nampak mcm dh slim sket laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ahh lin, ni gambar lepas dia demam seminggu cirit birit..
      skrg ni dah alhamdulillah dah naik skit badan dia..baru ade selera makan..

      Delete
  4. ganti jela bantal ucuk tu dgn awek sorang..
    besor doh teruna ni.. mcm dah boleh dukung adik dah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awek mane lah yg sudi untuk digantikan dgn bantal bucuk ni ciknaa oiitt..hihihi..
      dukung adik sedara dah la asyraf ekk..hahahaha..

      Delete
  5. alahai asyraf hensem nyer..xpe..bantal busyuk tu 2 tahun nt kasi tanam depan mata dia..heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanam ekk..kite tunggu 2 tahun nnt tgk macam mane..
      silap2 mami dia yg taknak kang..hahaha..

      Delete
  6. hensem boy.comel je dgn bantal bucuk. takpe nnt dah xleh sgt nak berpisah kita buang dlm tong sampah. hahha. mak i buat cmtu..kejam tp berkesan

    ReplyDelete
    Replies
    1. buang dalam tong sampah?
      ayokkk kejam betul..hahaha
      tapi tang berkesan tu mami asyraf suke..
      sesama lah kite tunggu asyraf 2 tahun nnt mcm mana..huhu..

      Delete
  7. fiq sampai besar pn ada bantal busuk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiq, mami asyraf pun ade bantal busuk jugak..hahahha..

      Delete
  8. akak , asyraf comel hokeh ! geram tengok .. :D

    ReplyDelete
  9. alaaaaa hencem dh moodak ni.heee.

    ReplyDelete
  10. hensem betul lah asyraf nih..besar sok banyak peminat ni...

    ReplyDelete
  11. angry bird lg tu bantal ucuknye....bg naila pinjam la, boleh? lalala...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute