Monday, May 27, 2013

Home » , , , » Mommies Gathering @ Besday Airiell Nufael

Mommies Gathering @ Besday Airiell Nufael

Assalamualaikum..

Badan adalah super penat..
semalam sampai KL pukul 3 petang..
jalan jammed sikit kat Karak Highway tu..
dah sampai umah, letak je beg2 baju kotor kat dapur..
tak sempat nak dobi terus sebab nak attend besday party airell nufael anak anis ni haaa..

besday start pukul 3, so kitorang terpaksa la datang lambat..
dengan Asyraf tido takmo bangun nye..
bila dia bangun, laju2 mandikan dia, siap2 terus terjah Simpang 3, Greenwood..
































pic cilok kt FB anis..
sebab masa kitorg datang tu, kek dah potong dah..
ate, datang lambat kan..hehehe..








































ni budak bertuah semalam nyaris2 buat mami dia bertukar jadik mami monster..
taknak duduk diam..nak berlari main turun bukit..
geram betul..penat mami semalam Asyraf oii..
yang asben pulak boleh enak makan macam takde pa pe berlaku..
adoiii..sabo je..
sorry CK, gambar dari tepi jek..hehhe..
Kiri: Wawa, naila & anak Azie Yusoff, baby dhea adellea..
Kanan: Hannah anak Anez Zamri ..
ni sebahagian yang datang besday Airell semalam..
serius memang tak banyak gambar semalam..
aku busy semalam hoiii..
busy kejar Asyraf..
sape datang semalam tau lah macam mana Asyraf buat perangai..
mencabar sungguh..

semua gambar kat atas tu sebelum hujan yang sangat lebat diiringi petir ngan kilat yer..
hujan rahmat katenya..Alhamdulillah..
tapi kitorang okey je..boleh lagi sambung makan, minum..
eh, Anis..bakso semalam sumpah sedap giler..
sampai umah teringat ingat lagi..huhu..

oklah..sekian
mekasih sudi bace..:)


8 comments:

  1. nak juga turun join BB geng2 keyy ell nie..

    ReplyDelete
  2. alahai comelnyaaa semua baby. mama-mama dia pun comel sama!

    ReplyDelete
  3. hahaha..kesian leenda..asyraf asyik nk ukur tanah je kejenya...hehe..tq sudi dtg...sdp kan bakso..anis pun xpuas mkn...sobsobsob...

    ReplyDelete
  4. yeaahhh..dapat jugak jumpa asyraf secara life..siap bedukung lagi..hahahaha

    ReplyDelete
  5. Haaaaaa... bakso itu sedap?
    ini mendatangkan kecur liur! daku terperangkap kt highway karak..dr 2jam jadi 5 jam.. fuh!

    ReplyDelete
  6. AKAK JOM TEMPAH HEADER NGAN SUE
    JUST RM5 DAN RM3 JE

    http://suhaidasupalio.blogspot.com/2013/05/header-murah-rm3-dan-rm5-sahajacepat_28.html

    ReplyDelete
  7. aah bakso nya sangat sedappppp...hihi

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute