Friday, May 24, 2013

Home » , , , » Papa John's Pizza, KL Festival City

Papa John's Pizza, KL Festival City

Assalamualaikum..

ni 1st tme makan Papa John's Pizza..selama ni asyiklah dok ulang makan Pizza Hut..
kalau tak pun, Dominos Pizza..
sekali sekala tukar selera apa salahnya kan..
lagipun bukannya selalu makan macam ni..
boleh bankrup oiii..
sebelum tu pusing2 festival city..masuk FOS beli baju asben..
nak beli baju asyraf tak sempat, dia dah mengamuk nak susu..
baru nak belek baju dia..
takpe2, kite pegi makan dulu ekk..
tukang bayor pada hari kejadian..heheh..
budak bertuah tu makan biskut tiger je 4 keping, pastu minum air masak, dah senyap..
































ni abah & mami punye food..
sharing is caring yer..
asben makan nasik ape bende ntah nama dia..
bawah tu nasik goreng, atas tu ade ayam pastu cheese pastu bakar kot..hehe..
mami makan pizza..sedap hoii pizza dia..
tak ku sangka sedap rupenya..hehekk..

dah settle makan, pusing2 jumpe pulak sales baju2 baby kat bawah tu..
ape lagi..laju je kaki ni kan..
yelah, kalau tak sales, tak mampu lah nk beli mahal2 tu..
dapat lah sepasang baju Asyraf..
tak sempat nak tinjau lebih2, Asyraf dah start cranky..
sabo jelah mami Asyraf oiii..

ok..bye..
mekasih sudi bace yer..:)


3 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute