Thursday, May 23, 2013

Home » , » Wooden Toys Music - Bajubaby Atasrak

Wooden Toys Music - Bajubaby Atasrak

Assalamualaikum..

Saje nak share mainan baru Asyraf ni haa..
alaaa..mainan biase je pun..
aku je yang jakun baru nak beli..hahaha..
kehendak mami semata mata ni...

mainan ni bila ko ketuk2 ade bunyi..
boleh lah mami asyraf pun tumpang feeling nyanyi lagu sambil ketuk wooden toys ni..hehe..
aku beli dengan Piyah Osman ni haa..
boleh la kalau mengkeme mengkeme nak beli barang2 baby ke, mainan ke, baju2 baby ke, boleh lah terjah blog beliau..

ni masa baru tunjuk menan ketuk2 ni..
semangat lah konon mengetuknya..
sampai bingit telinga aku..tapi takpelah..layan kan aje..
video

tengok lah tu..ketuk pun guna tangan kiri..
tapi kalau bagi pegang pen elok pulak guna tangan kanan..

yang ni pulak 10 minit kemudian..
hahaha..
biaselah..budak2 memang cepat boring kan..
video

sekian..
mekasih sudi bace yer..:)


14 comments:

  1. Sebijik cm Qi lah asyraf nih hehhehe...kejap jek main...pastu boring dah...buat projek mcm2 hehhehe...besarrr dh asyraff panjang eh dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn...main kejap2 je..
      panjang ke? ntah la jue..tgk mcm biase je..hihi..

      Delete
  2. Biasa jgk beli brg dgn piya osman tu..hehe..menarikla.mena tu..nti blh berkira2 nk bli.kt boboy ai..

    ReplyDelete
  3. pestime dengor mengkeme tu.. amende? hahaha..

    oi asrap, mainkan lagu p.ramlee 1 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengkeme tu korang lah cikna..
      lagu yg mana nk dengar ni ciknaa..asrap tanya..hihihi..

      Delete
  4. Eh asrap nti leh dendangkan lagu raya eh ms gatehring gojes mom ms raya nti..
    Eh melampau btul dok xite sal raya pose pn lom ag..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. gathering raye..ermm best jugak tu..sapa nk volunteer rumah dia nnt? hihihi..

      Delete
  5. uhuhuhu... asyraf dapat maenan baru yer :)

    ReplyDelete
  6. airiell punya ceni gakla skit..beli kt kedai menan ms beli kete die..rm15 je...kejap je men..pastu stick tu je die usung bw msk dlm mlt...huhu..skebek murah..

    ReplyDelete
  7. Sweet naw dia main ketuk2. hehehhe

    ReplyDelete
  8. Tq tau sbb buat review n bgtau saya jual :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute