Wednesday, June 19, 2013

Home » , » aksi baru dan merbahaya..sila jgn tiru..

aksi baru dan merbahaya..sila jgn tiru..

Assalamualaikum..

Apsal la sejak 2 menjak ni malas nya aku nak update blog..
hari2 bukak, tenung, pastu tutup balik..
kalau tak pun, dok bace balik entry2 lama dalam blog ni..
huhu..

kena tukar template blog dulu kot..
ambik aura template baru, mane tau semangat merapu meraban datang kembali..hahah..

ok2..
ni aku nak tunjuk aksi baru anak bujang nan seorang (setakat ni) hahahha..
ambik balik gambar kat instagram post kat blog pulak..
senang nanti bila asyraf dah besar dah pandai bace aku nak suruh dia bace semula kisah2 dia dalam blog ni..
semua ade..bukak je label 'Asyraf' tu..
berderet keluar entry..
dah kata mami dia takde modal lain kan..
asyiklah dok pong pang pasal anak bujang nan seorang ni..

ni ni ni ni..
nak tunjuk aksi baru katenya..
aksi bahaya pulak tu..
not good not good..
ni last week kot..
tak pandai lagi naik sampai atas kabinet..
ni tengah malam semalam..adehhh..
tergezutttt aku wehhh..

kisahnya, abah dah tido..penat sangat katenya..
biasenya abah yang tunggu sampai lah anak bujang tido..
semalam aku lah ambik alih..
tapi aku dok bizi main candy crush..hahhahahampehhh punya mami..

kebetulan candy crush aku dah abih level, aku dongak tengok dia dok sengih2 atas cabinet tv..
atas cabinet tv tu hoiiii...melompat aku pegi ambik dia sambil jadik tarzan pukul 12.30 pagi semalam..
tapi sempat pulak aku ambik gambor kannnnn..
bukti nak tunjuk kat abah..huhu..
dasarrrrrr..

moralnya, sudah sudah lah bercandy crush tu hoiiii..
aku marah betul dgn candy crush aku dok stuck kt level 65 nk dekat sebulan dah ni..
ok dah..
bye..
mekasih sudi bace yer..:)

sape sudi follow ler instagram mami asyraf..


20 comments:

  1. kalau dah name anak bujang...tak sah kalau tak panjat memanjat ni...bikin emak2 lemah jantung sesaje....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selama ni dok tengok je anak org lain buat gini, sekali nah turn anak haku pulak skrg ni..adehhh...

      Delete
  2. x lame lg tv dah kene gantung dah leenda

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayakkkk..kite dok umah sewa umah kampung je ni ekin..separuh batu separuh kayu..mana nak gantung nyer ekin..huhu..

      Delete
  3. hahaha boy mmg gitu la...kena la lasak sikit...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bab lasak tu yg tak menahan tuh..adoyaiii..

      Delete
  4. bahaha.iman lg extreme ok.xpdn dgn gegurl.panjat cabinet tv,lps tu trs panjat tv duk ats tu sbb tv ktorg bkn flat skrin.hahaha dpt bygkn x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayakkkk..duduk atas tv..woaaaa..scaryyyy..dasat mung iman..hihih..

      Delete
  5. teringat kat anak buah...

    buat aksi mcm asyraf ni la...

    last2 dia p panjat tv tu...

    jaga2 sis....nnt asyraf buat juga...heeeee

    ReplyDelete
  6. haiyakkk..
    lepas ni tibi umah nak kene gantung kt dinding ler..
    danger2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gantung jgn tak gantung ciknaa...umah sewa kitorg mmg tak boleh nak gantung..sebab kayu kan..bukan batu..huhu..

      Delete
  7. waahhhh.. kemain dia suka dpt naik atas kabinet tv tu! dah besar dah asyraf... lama k.izan tak singgah sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe..tulah kak..dh besar dh..dah boleh bagi adik kot..kikiki..saya sllu je skodeng blog akak nengok si kembar n adik..

      Delete
  8. Iyeerr leenda....mmng pitam nengok derang ni memanjat...qallef tu pon sama...segala tmpat boleh dipanjat die nk panjat...baru2 ni pantai carik kerusi tolak2 nak bawak gi tempat die nak memanjat...gggrrrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..diorg ni mmg tau..dah panjat tu pandai pulak sengih2 nk tengok mami dia nk jadik tarzan ke tak..hahaha...

      Delete
  9. i nak gantung gak tv, tp tula..owner rumah x bagi tebuk any paku kat dindingnya..hoho!eh leenda.i pun stuck kat level 65 gak!adeh..panas btol xlepas2..kekeke

    ReplyDelete
  10. saif siap panjat tv haaa..naseb la bukan tv lcd..

    ReplyDelete
  11. hahahaa Ya Allah perangai sebijik NUFAIL ANAQI aka FAYEL...mmg geng

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute