Wednesday, June 12, 2013

Home » , » contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com

contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com

Assalamualaikum

Tetiba tergerak hati nak join contest Piya Osman ni..
jom reramai kasi meriah contest baby ceria ni..
nasib baik baby ceria..kalau baby comei lote, mami Asyraf memang tak join ler..
sedar diri..huhu..

1. tajuk contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com

2. Anda harus masukkan gambar banner contest.

3. Masukkan juga gambar anak anda dalam mood ceria.

4. Anda perlu menulis di bawah gambar tersebut :- " mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"

5. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI KE DALAM ENTRY YE. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH APA YANG ANDA NAK JIKA ANDA DIPILIH SEBAGAI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.

6. Submit kepada saya entry tersebut dengan meninggalkan link entry anda pada ruang komen.

7. Sama ada join melalui facebook atau blog,anda jangan lupa untuk letak nama penuh anda dan nama baby anda.

8. Hanya akan ada 2pemenang dan 8orang hadiah saguhati. Hanya pemenang PERTAMA yang akan dapat hadiah yang dipilih sendiri, pemenang KEDUA akan mendapat TRUNKI BAG. 8 orang saguhati akan menerima rompers ck 3in1.

9. Jika anda pasangan yang berkawen,anda dan suami boleh join secara berasingan.

10. Anda boleh ajak family anda untuk join, 1baby ada 6 7 gambar pun tetap saya terima,tapi haruslah berlainan owner blog dan berlainan owner facebook.

11. Gambar tak semestinya anak anda seorang..gambar anak anda dengan anda boleh. Dengan kawan2 dia boleh..tapi mesri makesure anak anda nampak ceria,nampak happy dalam gambar.(if dalam gambar ramai baby,tolong inform saya mana satu anak anda ye).

12. Contest terbuka kepada baby/toddler umur 6bulan hingga 5tahun.

13. Dibawah gambar banner samaada difacebook atau di blog, sila copy paste langkah2 untuk join contest ini.

14. Contest Period : 12.6.2013 hingga 7.7.2013.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
nah gambar anak bujang..
ceria ke tak tuh..hahha..hentam jelah..
kalau ade rezeki, Alhamdulillah..

mari membeli barang baby dengan harga borong, minimum 1 barang di blog 


nama anak bujang : MOHAMAD HANIF ASYRAF BIN MOHD ASYURA
nama mak anak bujang : MASLINDA MALEK

hadiah pilihan anak bujang
toys storage CARS

jom join mommies semua..
syarat penyertaan boleh tengok SINI..
tarikh tutup : 7/7/2013

7 comments:

  1. good luch...rasa mcm nk join juga la... :-)

    ReplyDelete
  2. gud luck! kalau menang share hadiah yer! haha

    ReplyDelete
  3. wah gudluck mommy anak bujang cute nih :)

    ReplyDelete
  4. Sgt ceria...nk vote hahahha...

    ReplyDelete
  5. mari join my first GA :)

    http://masnayli.blogspot.com/2013/06/giveaway-pertama-bulan-jun.html#

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute