Monday, June 24, 2013

Home » , , , , » Gojes Blogger Supermom & Baby Gathering @Kidszoona, Aeon AU2

Gojes Blogger Supermom & Baby Gathering @Kidszoona, Aeon AU2

Assalamualaikum..

Selaku 2nd admin (ehemmm..puihhhh) group, daku rase tercabar bilemana mak2 yang lain dah mula update pasal gathering yang berlangsung semalam..berlangsung katenya..haha..
Alhamdulillah walaupun dalam kelam kabut tukar venue untuk gathering yang sepatutnya diadakan di Taman Layang Layang, Kepong terpaksa tukar buat indoor disebabkan jerebu yang dah agak teruk..
eh, apsal ayat aku macam nk buat karangan SPM ni..skema amattt..hoho..

cut it short..
dah tukar venue ke Kidzoona, Aeon AU2 Setiawangsa..
yeayyyy aku mmg suke buat kat sana pun..senang anak2 main dalam tu tak panas ada aircond kan..
bayar RM10, ko layan lah anak ko main sampai dia mengamuk nak tido..hahaha..anak aku ler tuhh..

kitorang orang pertama yang sampai kott..Asyraf dah penat berlari kat bawah tu..
bile masuk dalam kidzoona tu, dia layan diri..agak2 haus, nangis..bagi air masak, diamm..
main2 lagi, agak2 haus, nangis lagi, bagi minum air, diammm balik..
last2 nak susu, minum terus tido..padahal bising kot dalam tuh..
happy Asyraf main dalam tu..hihi..
mami tak sempat pegang dia langsung..
abah yg banyak tolong tengokkan..
memang lepas biar dia main..kite ushar dari jauh je..







Aty - Qaleef
Wawa Yusof - Elman
Ekin - Zara
































Ctmah - Alisha
Anez Zamri - Hannah
Nadia Hairi - Saif



aku pun takdo gambor dengan Asyraf gini tauu..huhu..


Antara hadiah untuk present exchange..
maaf lah takde sistem langsung semalam..dah ambik nombor, masing2 pegi carik nombor dekat hadiah tu..hahaha..
nak ambik gambor sengsorang memang nan adooo lah semalam..
kelam kabut giler..



nadt, mami asyraf & Erin


















anis, zura, aty, anez, mami asyraf & ciknaa

















ni sebahagian mommies yang hadir gathering kali ni..
ade yang tak masuk dalam gambar ni..

kat bawah ni aku try list kan senarai mommies yang datang semalam ekk..

1. Ciknaa
2. Leenda
3. Aty
4. Mimy Hamid
5. Erin
6. Veelara
7. Atikah
8. Ros Anis
9. Anez Zamri
10. Umie QI
11. Lyana MK
12. Pinky Momma (kak nad)
13. Nadia Hairi
14. Yana Ujang
15. Shazura
16. Ctmah
17. Aini Noraini
18. Wawa Yusof
19. Mayumie
20. Erna Nordiana
21. Hidayah Hiddensity
22. Nur Haliza
23. Ekin Jamal
24. Asmiza Suhana
sape lagi ekk..rase macam ade lagi ni..
dah malas dah nak letak link blog korang..hahaha..
pening woiii ramai benor..

Ape pun, semalam memang best giler..
sorry mana2 baby yang takde gambor tuh..
ade yg sempat snap, tp gambar parkinson..
ade yg memang tak sempat nk snap pun..
semalam mami asyraf busy..hahhaha..


25 comments:

  1. tiba tiba ai sorang jer nama dalam kurungan (kak nad) wuwuwu..terasa iols tua pulak..

    sedangkan sama jer ngan aty..nangis selow selow :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakakak..
      sedangkan kite pun sebaya lah kak nad..hahahha..
      1982 kan???

      Delete
  2. Rajin mami asyraf nih edit gambor siap letak nama ....hahha umi Qi sibuk kt parlimen...Yb angkat sumpah...so mana sempat nk edit....heehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari pagi dok hadap bende ni Jue..migrain kan, dah petang baru siap..hahaha..

      Delete
  3. best betull...mekasih ciknaa n kak leenda bertungkus lumus jalankan gathering ni..
    pada mommies yang lain, korang semua memang best..
    yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertungkus lumus lah sangattttt..
      gathering pun kelam kelibut..hahaha

      Delete
  4. haha asyraf dan bantal busyukkknye..comel je tau.plg ingt part berebut dgn iman si ank dara ku itu..hadoihh la.ank dara pn xnk kalah dgn ank bujang tau.mama die ni pening.dh le xduduk diam.sobss

    ReplyDelete
    Replies
    1. bantal busyuk tu penting..sbb tu dia senang je tido smlm walaupun bising dalam tu kan..
      bantal peluk tulah penyelamat..

      Delete
  5. asyraf paling comel bila menangis, tutup mata dia menangis, sedih sgt rupanya..dia nangis aku yang gelak, sebab comel sgt..ahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayooyooyoy..tengah nangis pun comei ke erin oiii..
      nan adoooo..mami stress klu dia dah start nangis..

      Delete
  6. tungggu eh tungggu kita kidnap anak awak ajak pose pic hahaha...asyaraf nangis meleleh ....huhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeker...hahahha..cepat kak update nak tengok..smlm bnyk terlepas moment asyraf sbb bz sgt..mmg tak de main2 dgn dia pun..abah yg banyak handle asyraf..

      Delete
  7. bestnya.....jeles2....sob sob sob....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alalalla..mi, inshaAllah ade lagi next gath..boleh join lagi ekk..hihi..

      Delete
  8. ada jugak terselit gambo nadt. tapi tang gambo beramai tetap nan hadoo..nak tengok sape yang berjaya masukkan nadt dalam frame gambo ramai2 tuuuu..ngehehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikikkiki.
      kannn nasib baik ade amik gmbor sesama smlm..hehhe..

      Delete
  9. Isk. Isk. Isk. Mak Arissa teringin bebenor nak jumpa mengkome nih. Huhu. Kalau jadi minggu depan Arissa ke KL lah kot tapi itu minggu depan. Gathering minggu yang dah berlalu. Isk3. Admin tungkus lumus wat gathering bermalam kt cameron boleh? Hahahahaha.

    ReplyDelete
  10. hoho!daku busy menumbuk menda tu..asyik datang bergolek aje kejenyaa..nasib baik tak dilenyeknya kami2 ni..hikhikhik

    ReplyDelete
  11. eh tak tau nak taip pe dlm box komen ni..
    harharhar.. memang tunggang terbalik, haru biru sume lah!
    tapi syok weii..

    thanks la 2nd admin oii.. lepaih ni keje kuat lagi demi gojes.. ngeee :)

    ReplyDelete
  12. ala xdapun gmbr ai ngn ank ai reben setaman tue lam blog nie kan..huhu
    mencila pasni kna paksa papa yaya ikut gak xterkejor nak handle ank sorg2,dgn nak gosip lg dgn nak menempel kat kamera org lagi..hihi

    next please,nak bgmbr jer pasni..

    ReplyDelete
  13. jeles tak dpt join.kami tak tau jalan kl..aeon tu taj tau kat mane.gps pun xde

    ReplyDelete
  14. sekali lg..mama SB is jelesssssssss!!!!

    ReplyDelete
  15. wahhh! bestnya group ni.. cemane nak join ye?

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute