Sunday, June 9, 2013

Home » , » Jenjalan AEON Big, Wangsa Maju

Jenjalan AEON Big, Wangsa Maju

Assalamualaikum..

Act, ni 1st time kitorg datang Aeon Big selepas bertukar nama..
Dulu kan Carrefour..
Dulu2 zaman bujangan belum kahwen kt sini lah tempat kitorg mengabihkan duit beli barang dapur semua..
Rase best giler dapat gaji datang carrefour beli barang dapur..
Pastu merana nak bawak naik umah flat tingkat 3..
Oh..rindu memori dulu..

Pegi aeon big sebab nak beli almari baju yang murah2 je..
Kitorg takde set bilik pun..umah sewa kan..
Bilik pun kecik..nanti nak pindah umah (yg ntah bila tu) senang..
Tak bnyk barang nak kena angkut..
Yang penting boleh beli set baruuu..hihi..

Tapi gmbor almarinya takde sbb belum sampai lagi..
Esok baru diorang hantar..
Tapi gambar benda lain yg takde dalam list banyakkk..hhahahha..
Rak kasut..murah aje ni..nak letak kat luar rumah..
Ape name rak ni ekk..tp benda alah ni ler aku beli..
Kebetulan murah je..rembat satu..senang aku nak gantung baju2 yg dah siap iron..
Asben kate, lepas ni boleh lah iron baju stok untuk seminggu...hhahaha..
Tengok lah dulu abg oiiiii...
Ade lg ni bende2 tak penting aku beli td..
Hanger, klip baju, stokin dan sebagainya..hahahha..

Pastu ape lagi kan..time for soruuuuu..
Perut dah laparrrr....dah berdangdut dah ni..
Singgah masuk cafe ape ntah namenya td..
Ni mami abah punya food..makan nasik ler..ate, perut dah berdangdut lagi nak makan western2 ke?
Memang idok ler..
Ini budak kasi mkn fren fries je..
Suap nasik mkn 2 suap je, pastu dh geleng2 taknak..

Oklah, mami asyraf nak assemble rak kasut dgn tmpt sangkut baju jap..
Bye..


1 comment:

  1. Rasa pelikkan sebut aeon
    Jj pun sama..
    Biasa sebut care4 je..
    Senang!!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute