Monday, June 10, 2013

Home » , » mommies & baby meet up @1st besday Izzara Safiyya

mommies & baby meet up @1st besday Izzara Safiyya

Assalamualaikum..

nak update lelaju pasal besday anak dara Ekin ni..















alahhaiiii..kalau mami asyraf yg buat ni, hancusss kotttt..
rajin sungguh Ekin ni..untung tangan berseni..

candy buffet yang sumpah comelll..
geram je tengok..
besday girl yg baru bangun tido..
tapi good girl tak mengamuk, tak merengek tengok orang ramai keliling dia..
bagus2..


sebabkan kitorg batch terawal yang datang besday party ni, sempat lah gedik ambik gambor 3,4 keping..haha..
1st time jumpe Erin ..padahal kat blog, kt group dah pong pang pong pang macam kenal 5,6 tahun dah..hehe..
Erin adalah kuwusss..suare pun halusss je..aku rase aish memang tak takutlah kalau mak dia marah..hehe..
tak macam mami asyraf ni haaa..suare macam petir..adehhh.. 
Ekin, Eira, Aty, Erin, mami Asyraf..
dengan diorg ni je sempat ambik gambor..
tu pun anak bujang dah mengamuk sakan nak tidor..
dah penat la lari sana lari sini..penat kejor dia jelah..
 tu tgk zara dgn aish tu sebenarnya tgh tgk asyraf mengamuk lah tu..hahaha...

1st time jgk jumpe Aty ..
dan aty adalah super kuwussss..Qaleef pun dah susut badan..
takpe..slow2 naikkan berat badan ekk Aty..tak sempat nak sembang ape pun..
salam laga2 pipi dah..
Asyraf dah mengamukkkk..geram betulll.. 

oklah..malas nak sambung lagi dah..
ohhh..sesapa yang berminat nak tempah cute2 things mcm kt besday zara tu kan, boleh lah terjah blog Ekin ekk..
bye..
mekasih sudi bace..:)


10 comments:

  1. oo asyraf nak kawan sama nama huruf je aish tau...huhuhu...sorry la nk pic sama tapi sebok makan heheh

    ReplyDelete
  2. oh lawo kebaboom party ni..
    suke! bagus sbb xde gambor menu mkn utama..
    kalo tak kecor elio daku.. :D

    ReplyDelete
  3. hebat! tu je yg boleh kata...hehe

    ReplyDelete
  4. Waaaa,ayu sampai semua tak sampai lagi..tetamu terawal ekin that day..huhuhu.....ape kan daya,xboleh nak stay lama2 sangat..Nia dah bising membebel,dia start cranky dah

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. model celah mane anis hooii...!!!! model kurus kering lagi menjerangkung...

      Delete
  6. bestanya...rugi tak dapat join...:(

    ReplyDelete
  7. aaahh menyampah balik tak bagitau....langsung tak sembang..amik gambar 2-2 pon tak jugak....uhuukks

    ReplyDelete
  8. Weee gojes eh semua...meletopssssssss!

    ReplyDelete
  9. bestnye reunion blogger ni. hehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute