Friday, June 7, 2013

Home » , » tu pasal mami Asyraf sayang AEON..

tu pasal mami Asyraf sayang AEON..

sayang lah sangatttt..

eh eh..Assalamualaikum..
tadi time rehat sempat lah pergi AEON Wangsa Maju..
ate, rehat lama sikit kan..
pastu, nampak kaunter J Card ni aku pun mintak lah diorang renew card aku yang dah nak putus nyawa hujung bulan ni..
point tak banyak mana pun..
tapi suka tang parking free tu..
asben haku pun suke bab free2 ni..hehhe..

lagi satu suke bila nak bayar tu kan, cashier tanya Aeon Card ade?
laju je mak hencekkk jawab adeeeeee...
hahhaha..nampak tak permainan poyo mami asyraf tu..hahha..

ok dah..
pastu tadi renew lah untuk setahun lagi..
boleh pulak tetiba adik manis customer service tu cakap akak ade voucher rm30..
wawww..macam tak percaya pulak..
eh, yeker ni..kenapa tetiba dapat voucher?
adik manis tu ckp sepanjang 6 bulan tu ade belanja lebih RM500..
haaaa..nampak tu..6 bulan baru belanja RM500 tauuuuu..
org lain sehari je habis shopping seribu...haahhaha..

maka, dapat lah voucher RM30 tadi..
riang hati bukan kepalang hoiiii..
baru RM30 tu..kalau RM300??
pengsan kot tadi kat kaunter..huhu..
ni lah voucher nya..
dah selamat guna dah pun..
memang sebelum tu berhajat nak beli yang 'dalam dalam' ni kan..
jimattt duit mak hencekk..hahah..






























ni lah yang 'dalam dalam' tu..
tak payah nak show off sangat lah..
mami Asyraf pakai yang murah2 je..hikhikhik..


13 comments:

  1. kalo murah nuh kat hari-hari nuh mami asrap oii.. ku borong sane je utk maternity..hahakss.. JJ ni mahal jgak la sbb berbrand gitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe..eh, ingatkan beli kt JJ dah habis murah dah..ade lagi yg lebih murah ekkk...hahahhaha..

      Delete
  2. ayu pernah dapat voucher sampai hampir 500..sebab shopping barang elektrik rumah kat jj

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ahhh...voucher tu mmg dah sedia maklum..setiap pembelian sekian sekian, dpt voucher sekian sekian kan..
      ni voucher secara senyap2 ni yg best ni..tetibe pulak dapat..hihi..

      Delete
  3. yg dalam-dalam yg berwarna-warni..ahaks!!..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah..alamakkk bocor rahsia...hhehehe..

      Delete
  4. saya saya pensoping tegar jusco....pantang jcard member aku dah tak keruan.heheheh...setakat ni tak check point lagi...tapi voucher dalam simpanan ada RM100...ko tunggu aku datang JJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mimy mesti lagi bnyk vocher dapat ni..yg kat tangan pun dh ade rm100..wowww..best shopping baju raye..hehhehe..

      Delete
  5. kalerful dalam2 dia haa haha..

    ReplyDelete
  6. Wah ros ni bila g jusco xtau nak beli apa.. Hhha.. Dlm2 mama auni humaira ni pun yg giant jer..hahhaha :p

    ReplyDelete
  7. waa... rejeki d hari jumaat...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute