Tuesday, June 11, 2013

Home » , » Wooden Toys - 4 set of coloum

Wooden Toys - 4 set of coloum

Assalamualaikum...

semalam kan 10 haribulan..maka genaplah anak bujang setahun lima bulan..
tapi mami dia al pelupa sudahh..
kejap je dah bujang anak aku..
bulan depan dah setahun setengah..
kena cocok kan..eh, yeker..kena bukak kitab KK ni..

ni kisah wooden toys Asyraf..
four set of coloum..
boleh google kebaikkan mainan ni yer..
selain boleh buat baling2 dan calarkan kebinet tv, banyak lagi faedahnya..
hahahha...
thanks to CK sebab sudi tolong belikan utk kengkawan yg gelabah bila tengok harga nya tetiba jadik murah amat..hehhee..

seminggu pertama beli, Asyraf buat donno je dgn mainan ni..
mami dia je yg saited lebih..
hari2 tunjuk depan dia mainan ni..aku keluarkan kayu2 tu, pastu masukkan balik..
lama2 terpengaruh jugak anak aku tuh..
ko tengok betapa kuatnya pengaruh orang dewasa kepada anak2 kecik ni..hihi..











ni lah dia rupe wooden toys tu..murah aje rm19.90..

video

video bapak melayan anak bujang dia main wooden toys ni..
jenuhhh wehhh..sebab asyraf ni jenis suruh kite keluarkan dulu kayu2 tu, baru dia nak masukkan..
letihhhhh..takpe..layankan aje...
huhu


7 comments:

  1. cerdiknya...cepatkan budak belajar kan...nanti nak ajar Aisy juga,,sekarang dia lebih suka angkat wooden toys yang gabak besar tu lepas tu campak..tak reti nak main2 lagi..

    ReplyDelete
  2. budak2 skrg cerdik n demand
    ahahha
    tingat masa memula ade anak dulu..
    seme toys nak beli nak bgi dia punya motor improve

    ReplyDelete
  3. cerdik nya asyraf..kelakar la dia ni

    ReplyDelete
  4. semalam baru je jumpe wooden toys nie....ada bnyk jenis lg...tp beli satu2 dlu..hehe..ni pun anak bujang suka dok main campak2...hehehe...

    ReplyDelete
  5. Allah comei sungguh tengok jari asrap gemok2 main mende alah tu.. geram!

    ReplyDelete
  6. Hihihi...xperlah, teman dia main boleh release tantion you =)

    ReplyDelete
  7. sama la dgn QD..die bwkkn wooden toys ni kt daddy die. suh ddy die kuarkan sume dl then br die masukkn..seronok tgk bdk ralit main mainan macam ni..rs berbaloi2 lak beli tuk dorg.

    murah nye?beli kt mana?

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute