Thursday, July 4, 2013

Home » , » beg baru Asyraf

beg baru Asyraf

Assalamualaikum..

short update petang hari ni..
nak bagitau asyraf ade beg baru selain dari beg Cars dulu tuh..
beg murah je nih..
pre order dulu..harga dia RM15 jekk..
murahkan? hihi..
dah la murah, comellll pulak tuhh..
walaupun tau kawan2 asyraf yang gegirl banyak pakai design owl ni..
tapi ada mami asyraf kisah? yang nak bawak beg tu aku tau..
bukan asyraf..huhuhu..

beli kat SINI..

mami asyraf suke bende2 murah ni..
ukur baju di badan sendiri kekdahnya..
ok bye..
mekasih sudi bace yer..:)


12 comments:

  1. Replies
    1. beli jgn tak beli..ctmah nk bukak pre order tgh bulan nnt..hihi..

      Delete
  2. mmg murah..my dear jual RM35...

    ReplyDelete
  3. ingatkan beli dgn kakyong habibah
    dia kdg2 ade je stok tu..
    huh
    tapi apepun..
    mmg beg ni cantik sungguh..
    nk2 klu budak kecik yg pakai
    klu mak budak!?
    ahaha..
    pitam tak?!

    ReplyDelete
  4. Hihihi. Btl gk kan. Yg nk bw omak eh. Haha.

    ReplyDelete
  5. tq leenda..mak budak mcm i pun pakai jugak..tp mestilah kena carry anak sekali.barulah org x pelik..hehe

    ReplyDelete
  6. Suka gak bag ni...tapi xder kepentingan nak memboli..bag byk sgt sampai xtau nak pakai yg mana satu sudahnyer sok pakai yg current ni je, malas nk tukar dah. HEHEHE

    ReplyDelete
  7. hannah punya ladybug..tapi owl lagi comel rupanya...waaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. Bag sama ngan Ammar. Beli pun kat Ctmah. Murah gile kan. :)

    ReplyDelete
  9. Yeyyyy dah beli...mmg lawa kot....rasa nk beli lagi...hahahha nk buat koleksi tukar :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute