Wednesday, July 10, 2013

Home » , » dah setahun setengah rupenya..

dah setahun setengah rupenya..

Assalamualaikum..

Rasenya belum terlambat lagi kot aku wish selamat menyambut bulan ramadhan, bulan yang suci, bulan yang mulia..semoga kita semua mendapat rahmat keberkatan sempena bulan yang penuh barakah ni..inshaAllah aminnn...selamat berpuase yer mommies..

oklah, sebenarnya, baru semalam aku perasan yang hari ni anak bujang tu dah setahun enam bulan..
tu pun sebab ade ticker dalam blog..kalau lah takde ticker ni, haiiii ntah lah..malas nak cakap..hahha..
terima kasih la pada sapa yang cipta ticker2 ni..

berkebetulan pulak, ari ni hari rabu kan..

biasenya, KK gombak setia mmg ade check up..
pastu ade jab utk 18 bulan kan?
masalahnya, aku takde date appointment utk checkup kali ni, sebab masa setahun 3 bulan tu aku skip tak pergi..hihihi..ala, setakat nak ukur tinggi berat je pun..
ingat senang ke aku nak pergi tunggu berejam semata mata nk ukur tinggi berat je?

masa baby2 dulu lain lah, sekarang ni anak bujang dah dapat kaki oiii..
nak lagi haru, dia takmo di pegang..
nak lepas bebas..jenuh la aku nak kejor dia ni karang..
hari ni half day lah..
hati dah berdebor dup dap dup dap memikirkan boleh ke tak aku sengsorang handle Asyraf ni..

ok..rojer n out..
mekasih sudi bace yer..
hari ni nak masak apa utk berbuke? hihi

8 comments:

  1. Hoh besar dah anak bujang tuh...cepat jek masa berlalu kan...hari nih cuci tangan...berbuka poser umah mak...yeyyyyyyyyyyyyy :)

    ReplyDelete
  2. zara last checkup kat KK ms 6 bulan kot
    pastu terus g klinik panel je
    sbb mls nak amik time-off

    ReplyDelete
  3. kejap je dah nak masuk 2 tahun..
    boleh jd bodyguard mama kan kan =)
    selamat berpuasa leenda

    eh..masuk spam lg dok?lalalalaa

    ReplyDelete
  4. beso dah ye..setahun setengah dah...hope mummy boleh handle bujang ye...selamat menyambut ramadhan...

    ReplyDelete
  5. Kita pn kalau x tgk ticker tak hengat. Huhu. Psl g KK, semua serah kat ayah dia. Mak dia cuci kaki cuci tangan. Huuuu.

    ReplyDelete
  6. semalam akak dah setel buat jap 18 bulan 3 dos....lega...tak gi KK patut kena gi ...malas ar gi klinik swasta aje...check tinggi berat gak...

    ReplyDelete
  7. HEHEHE...amacam mak??ok ker handle si bujang??ok lah kot tu ye. HEHEHE.
    Berbuka ape??Emm maybe makan yg light2 je kot macam ikan goreng + sayur pon ok kan =)
    Salam ramdhan and selamat berbuka puasa ...

    ReplyDelete
  8. owh..gini kisahnye hihi..bru bace

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute