Monday, July 29, 2013

Home » , , » Hasil rembatan @Hytex Warehouse Sales

Hasil rembatan @Hytex Warehouse Sales

Assalamualaikum..

1st time sebenarnya pegi Hytex punya sales ni..
selama ni dok tengok je orang pegi kan..
aku bace ni dok kelip kelip mate..jeles sebab korang dapat beli baju cantik dengan harga murah..
sapa lah yang tak jeles kan..
eh, ni khas untuk org2 yang macam aku jelah..tak kisah nak beli kat jualan warehouse ni..hoho..

Hytex Warehouse ni offer brand macam Disney, Looney Tunes, Winnie the Pooh, Tenderly dan macam macam lagi lah..
bagi aku oklah warehouse ni..
nak kate tak best sangat pun, tak..
nak kate best sangat pun tak jugak..
so so jelah..

sebab apa aku cakap macam tu?
sebab aku cume dapat beli tshirt je..seluar nan adoo..
memang dia dah longgok2 kan..
aku dah kirai selai selai, punnn tak jumpe seluar..
angkat baju..angkat lagi baju..
sudahnya aku beli baju jelah..
seluar nanti beli tempat lain..hihi..







































ni je yang dapat ku sambar dalam kekalutan hari tu..
kalerpul sungguh..haha..
tshirt 8 helai x rm8 = rm64
singlet sepasang dgn seluar = rm12

jadiklah boleh buat tukar2 pakai kat umah pengasuh kan..
nak carik seluar je lepas ni..
































ni haaa kasi zoom sikit..hehe..
design lebih kurang, ade yang sama tapi kaler lain2..
pun ku rembat jugak..ade ku kisah? haha..

sekian laporan dari Hytex Warehouse Sales di Dewan  Serbaguna MPAJ AU2, Taman Keramat..
mekasih..:)


14 comments:

  1. geram geram sbb tak pegi..huhu en laki tak bagi eh..dia kata nanti la lepas raya ada lagi...huhu tapi geramm baju pun takpe leh lawan jeans

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..kitorg laki bini kan mmg ade penyakit suke terjah warehouse sale ni..hahahha..nk cari yg murah punye pasal kak..

      Delete
  2. untung la dapat pergi sales camni...teringin nak pergi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oloololol..untung sikit je ni kak..boleh la buat tukar2 pakai..huhu

      Delete
  3. asyraf ok eh pakai tshirt siang2, aish nanti dia punya peluh..aduhaii, mmg siang aku bagi pakai singlet je ngan seluar pendek, baju lengan camni dh jarang pakai, syg pulak aku tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. rin, biase nya tshirt gini aku buat pakai malam..jadik baju tido lah..
      nanti nak cari seluar track je..siang2 sllu pakai singlet/baju lubang2 kadang pkai pampers saje pun ade..hehehhe..

      Delete
  4. rara pon g.best best.hehehe.jadi lah kan.

    ReplyDelete
  5. Ritu aty pon nak pegi dah..tpp sape tah ckp tak ade suar..terus malas nak gi..huhu..tp baju2 t shirt tu cun gak tengok..kain nampak pon elok..oohh nyesal tetibe

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat g...kita tak dapat g pon..

    ReplyDelete
  7. HEHEHEHE...dapat gak shopping kat sana yer...oklah kan klau baju selai rm8 ler rm3 ler, rm5 ler...lepas ni mana lagi warehouse sale ye??tau x??HAHAHA gian nak shopping lagik.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute