Tuesday, July 2, 2013

Home » , » mandi pool jadian

mandi pool jadian

Assalamualaikum..

Seminggu sekali update blog?
hebakk hebakk..hahahha..

entry ni pun cilok gambor kat IG dgn Keek aje..
pastu buh kat blog..jadiklah entry kenang kenangan..hihi..

minggu lepas balik umah mak mertua kat Serendah..
akhirnya boleh jugak rasmi pool Asyraf ni..
dah lama beli dgn nana..tapi tak sempat nak guna pun..
yelah nak mandi celah mana kat umah sewa aku yang comel cinonet tuh..
tak muat hoii..kesian kan..hihi..














pool in the making..
jenuh la nak pump masuk angin 4 layer tu tau..
4 layer? phewwww..
yang lawaknya, masa memula bukak pool ni, aku tiup guna mulut kt lubang tempat air keluar tuh..
huhu..patutlah kemain besor nya lubang..rupe2 nya tu tempat air keluar..hahahha..
sakit rahang mak kau ni Asyraf oiiii..
lepas tu baru perasan tempat masuk angin yang betul..huhu..






























acara membazirkan penuhkan air..hehe..
best nya pool ni, sebab ade 4 layer..so, tinggi la kan..
tp idoklah nk penuhkan air sampai layer ke 4 tu pulak..
cukup lah sampai layer ke 2 je..hihi..



kemain happy mandi..
habis air dicepuk cepuknye..
pastu tak nak keluar kau..
jenuh pujuk dia keluar sebab jari semua dah kecut..



























terdampar kepenatan..
padahal mandi duduk setempat je pun..
belum buat kuak lentang ke terbalik kuang ke..adehhh..

oklah..
tu je entry kali ni..
moga berjumpe lagi minggu hadapan..hahahha..
mekasih sudi bace yer..:)


13 comments:

  1. sonok tengok budak2 mandi pool....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..rase mcm nak terjun sekali..kakakka...

      Delete
  2. hoiii klu x boleh jumpa di serendah pulokk, adeh, g beli la pump angin kat giant, 4.99 je, save angin ko..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah beli ler pump tu..tp besor la dr pump giant tu..rege rm16..boleh la..jumpe raye nnt lah..hehhe

      Delete
  3. kalo pasang umah MIL rara,habis sume aidk ipar pon mandi pool ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe..adik2 ipar seme dah besor dah..paksu asyraf pun dah 20an....

      Delete
  4. mcm best je dia tidur atas lantai gitu..
    kan best dah tak berbuai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ciknaa..asyraf tak tido buai..tp ni kite kena marah dgn mak mertua ni biar asyraf tido atas tikar tak lapik toto..hehhe..

      Delete
  5. hahaha..jenuh tu nak tunggu minggu dpn baru nak mngedet blog mummy asrapp oitt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk buat cm mane..mood blogging jatuh nombor berapa ntah slps fb, IG & keek..hahahha..

      Delete
  6. Kat rumah masa anak kecik2 akak letak kat bili air ja gasak le korang main puas2 kat situ, namanya rumah bertingkat2 mana ada halaman.

    ReplyDelete
  7. Hahaha. Sakit perut mak arissa mama asyraff nih silap tempat tiup. Kui3. Tak sabar nak bagi Arissa mandi pool jadian jugak. haha

    ReplyDelete
  8. pool jadian fayel dah jadi pekasam simpan mainan...malas nak layan dia mandi pool kang habis basah laman rumah..mama kijam

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute