Wednesday, July 3, 2013

Home » , » motor asyraf

motor asyraf

Assalamualaikum..

sementara roh rajin ade ni, meh la update blog jap..
ala, update ala kadar asal boleh je..hahha..
takdelah jadik satu entry seminggu kan..

ni nak citer pasal menan motor asyraf ni haa..
sebenarnya tak rancang pun nak beli motor ni..
kebetulan masa gathering gojes tu kan, asben masuk kedai Mr. DIY tu..
saje dok ushar2 mainan dalam tuh..
pastu disuruhnya budak yg keje tu turunkan motor..saje2 nak tengok kateya..
sekali Asyraf dah pegang motor ni, ko ingat dia nak lepas ke?
melalak dalam kedai tu..hukhukhuk..sabo je aku..

maka terbanglah RM65..huhu..
takpelah..main leklok yer Asyraf..nanti boleh pass kat adik2 pulak..eh?



























♪♫ kuuu jejakk..jalan yang berlikuuu..♫♪
azroy nak larik rumah bawak bantal busyukk..hehe..






























ni kat umah mak mertua..rumah Wan asyraf la..
bawak jugak motor ni..
takut asyraf boring kate abahnye..


Jun 30, 2013 | Dodoi motor jap.. by asleenda on Keek.com


ni pagi semalam..
bangun2 tido terus check moto..hihi..

ermm..ahh sudah..tak reti nk buat penutup macam mane..
oklah..bye..
jumpe lagi..:)


22 comments:

  1. Azroy hebat bantal busuk lnsung takley lepas....heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..asyraf dah tahap kronik cinta sama itu bantal busyukk..adoilahhh..

      Delete
  2. eh smart la motor asyraf ni, motor ni boleh berdiri tegak sendiri tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh berdiri (berdiri??) tegak erin..tak payah pakai tongkat..hahahha..

      Delete
  3. wahhhhh leh bg princess tumpang neh,hehehe


    hah sudah xreti buat penutup.g bukak tutorial buku karangan balik.cane nk buat penutup.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk tumpang ehh..tp asyraf bawak laju tauu..hahahha

      errrr..kena bukak buku balik ke..alaaaaa....hihihi

      Delete
  4. jiwa permotoran la asyraf ni...bikers kental

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee..kental lah sangat..buat semak umah je moto tuh..eh??
      hahahha..

      Delete
  5. Replies
    1. buleh buleh..jom jom..pakai helmet cepat..heheh

      Delete
  6. bantal busuk tetap x tinggal...
    hehehehe

    ReplyDelete
  7. sayang benor ngan motor tu yer?
    bak sini kasi afiq, nak tengok sape melalak.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. konpom lah asyraf yang melalak..hahahha..

      Delete
  8. asyraf..jom rempit ngn untie..untie tunggu taww..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..oraitt nanti mami asrap set masa dulu ekk...huhu..

      Delete
  9. leh r sme2 rider dgn qaleesya..haha..ank dara ni kronik nk mtor yg real..kalau trlepas maen kt parking motor dpn umh,abez dia bega2 rntai mtor ru smpai htam tgn.nagess..T_T..pe nk jd ank dare sorg ni..b

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..hebat lah qaleesya nih..nak jadik bikers kental kah? hehhe

      Delete
    2. haha..kental xkental r kn kak..da ibu dia merempit g kelas dr dia dlm perot lg..menurun gamaknyeee..haha

      Delete
  10. boleh la kite race lepas ni asyraf - kata hannah...ekekeke

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute