Tuesday, July 23, 2013

Home » , , » Sampul Raya Limited & Special Edition

Sampul Raya Limited & Special Edition

Assalamualaikum..

Tajuk kemainnn kan..hahah..
tapi tulah kebenarannya..
Limited sebab order sikit je..
20 keping..
Special sebab kat situ ade kitorg bertiga walaupuuunnnn dalam bentuk doodle sahaja..
ingat nak letak gambar real, tapi takde pulak gambor bertiga yang sopan sikit..
yang penting ada tulisan kat situ Selamat Hari Raya daripada abah, mummy & Asyraf..

Kredit pic to Dida Zenal

puas pikir nak design macam mana..
last2 zig zag ni jadik pilihan..
kaler, design semua boleh pilih sendiri..
saje pilih zig zag merah, sbb feberet kaler..
baju kuning sbb tema tahun ni yellow mustard..
kena lah charge sikit, tapi aku tak kisah pun..
sebab kalau nak suruh aku yang buat sendiri kang confirm lah tak jadik punya..
so better serahkan pada yang pakar..huhu..

bila dah pegang sendiri sampul ni, rase macam..eh, taknak bagi orang lah..nak simpan semua sekali..cute giler hokehh..sayangggg..huhu..
tahun depan boleh order lagi..
mase tu mungkin dah berempat pulak kann..hahha..

ade sesapa teringin nak buat jugak tak?
boleh terus zass PM Dida Zenal tu yer..
tapi tak sure dia nak ambik order lagi ke tak..
hehe..

sekian..
mekasih sudi bace..:)


13 comments:

  1. comelnye sampul duit raye........

    ReplyDelete
  2. ok Fayel nak salam mami asyraf la...nak uwettt dan sampul cun

    ReplyDelete
  3. SB book satu bleh..yg ade isi duit raya ehh..huhuh

    ReplyDelete
  4. Cun...kite nak, sampul kosong pon jadilah..nakkkk!! HAHHAHA cam bebudak aku ni =)

    ReplyDelete
  5. kerlasss asrap raya taon nie,agk2 leh x yaya dpt sampul limited edition nie..aci x lau berbuka umh kak mimy 3hb nie yaya salam asrap nk dapat sampul beserta wit rya awl smgu dr raya..hihihi

    ReplyDelete
  6. wah, limited edisyen nih.. elok pakai doodle sebab nanti budak buang2 orang terpijak gambar kita. tak sesuai :)


    Emailkan saya alamat mommy Asyraff, nak hantar kad raya ni : yanapinggiran@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. sayang? kalo sayang bg yg potostet jela.janji dlm ada isi :P

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute